Poli se gindeste la un autobuz

joi, 26 august 1999, 23:00
2 MIN
 Poli se gindeste la un autobuz

FCM Poli Iasi a constituit la BCR un depozit bancar de 400 milioane de lei din banii care au mai ramas dupa achitarea unei mari parti a datoriilor de anul trecut, dobinda lunara de aproape 20 de milioane de lei urmind a asigura un supliment pentru asigurarea bugetului lunar in conditiile in care in afara banilor proveniti de la SC Iasi XXI (90 de milioane de lei) si din taxa pentru sport (aproximativ 30 de milioane de lei), din contractele de sponsorizare intra mai putin de 8 milioane de lei lunar.
In aceste zile a aparut o posibilitate de achizitionare a unui autobuz la un pret convenabil, situatie in care clubul ar obtine o independenta a transportului. Oferta foarte ispititoare este studiata de conducerea clubului, singura piedica parind a fi darea peste cap a proiectului de buget prin stricarea depozitului amintit.
In alta ordine de idei, fundasul central Liviu Petrache a primit o oferta de a se transfera la NC Foresta Suceava, grupare ce a inceput sa prinda gust la fotbalistii ieseni. Presedintele lui Poli, Mihai Alexa, care a declarat ca grila fotbalistului depaseste 200 de milioane de lei, a spus ca deocamdata nu se pune problema cedarii lui, problemele de lot dind si asa destule batai de cap. In cazul in care oferta sucevenilor va fi insa ispititoare o eventuala cedare a lui Petrache ar intra in discutie insa cel mai probabil acest transfer nu va fi posibil pina la inceperea mini-perioadei de transferari din timpul turului.
Referitor la pregatirile echipei, numarul accidentatilor s-a redus intr-o cota acceptabila. Nu este exclus ca simbata echipa sa aiba un nou libero, Dragoi, acest lucru urmind a apare in eventualitatea in care Urdaru va acoperi postul de fundas stinga. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii