Popa a semnat prin fax pe doi ani!

luni, 16 iunie 2008, 21:44
1 MIN
 Popa a semnat prin fax pe doi ani!

Desi a absentat la reunirea lotului Politehnicii Iasi, derulata aseara, antrenorul Ionut Popa a semnat prelungirea contractului cu gruparea din Copou pe o perioada de doi ani! "Cind presedintele Boca a venit la Arad sa discute cu mine prelungirea contractului i-am promis ca in secunda in care aud ca Nichita e primar, am si semnat noul contract cu Poli. Duminica, la 9 si un minut, m-a sunat si mi-a zis ca Nichita a ramas primar. La 9 si doua minute avea pe fax semnatura mea pe contractul care mi l-a lasat, contract pe care nici nu l-am citit!" a declarat aseara Popa.

In ceea ce priveste lotul de jucatori, putine schimbari au aparut la reunire fata de lotul cu care s-a terminat campionatul. Nu au fost prezenti  Andrei Cristea, Homei (ambii plecati la Dinamo), Adrian Toma, caruia nu i s-a mai prelungit contractul, Naidin, Mijin si Paruolo, ultimii trei fiind invoiti. Ca noutati au aparut Mircea Gheorghe (Jiul Petrosani), Plugaru, Buhusi si Tofan, toti de la Poli II.

In ceea ce-l priveste pe Romulus Miclea, jucator ce se afla la final de contract, acesta a semnat un nou angajament, pe trei ani. Programul echipei iesene in aceasta saptamina cuprinde vizita medicala si antrenamente de readaptare cu efortul, plecarea spre Debrecen, unde se va efectua cantonamentul in aceasta vara, fiind prevazuta pentru duminica. In Ungaria sint asteptati sa soseasca mai multi jucatori la probe, atit straini cit si romani, primul vizat fiind fundasul Sportului Studentesc, Cristian Irimia.

Comentarii