Popa plinge

marți, 14 noiembrie 2006, 22:02
2 MIN
 Popa plinge

Dupa cele 3 esecuri consecutive suferite in ultimele etape din campionat, antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa a recunoscut ca echipa pe care o pregateste este in criza. „Nu mai putem ascunde adevarul, sintem in criza!
Daca mergem pe aceeasi linie pina la finele anului, returul va fi foarte greu” a spus tehnicianul iesean. In opinia acestuia, principala cauza a momentului greu prin care trece echipa este legata de problemele materiale. „Datorita lipsei banilor, in vara nu am putut sa facem citeva transferuri si am pornit la drum cu o echipa, nu cu un lot. Cit am avut jucatorii de baza la dispozitie, lucrurile au mers, acum, parca s-a rupt totul, mai ales datorita pierderii axului central. Fara Branet luam goluri, fara Gavatorta nu am mingi la mijloc, fara Bilba nu dam goluri” a declarat Popa, care a adaugat ca Poli are nevoie sa transfere cel putin doi titulari in vacanta de iarna. „Majoritatea jucatorilor actuali si-au facut datoria si in iarna cred ca nu va pleca nici unul dintre fotbalistii pe care m-am bazat pina acum. Trebuie insa ca, linga ei, sa mai aducem macar doi titulari, pentru a nu avea emotii legate de retrogradare”. In ceea ce priveste finalul de an, Popa este destul de sceptic: „Nu ne ramine decit sa speram ca, printr-o minune, vom mai aduna citeva puncte pina la vacanta. Nu stiu cu ce echipa voi juca la Cluj, unde nu am nici un atacant valid! Sper ca macar pina la meciul cu Otelul sa recuperam citiva fotbalisti”.
Altfel, ieri, presedintele Sorin Boca si antrenorul Ionut Popa au fost chemati la Primarie, unde au avut o discutie cu primarul Gheorghe Nichita in privinta situatiei actuale a echipei.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii