Precautie in Copou

joi, 03 noiembrie 2011, 23:21
3 MIN
 Precautie in Copou

CSMS Iasi a organizat ieri o conferinta de presa la care au participat antrenorul principal Ionut Popa si managerul clubului, Leo Grozavu. Seful bancii tehnice a prezentat rezervele pe care le are vizavi de meciul de simbata, cu Victoria Branesti: "Nu putem fi deloc linistiti inaintea partidei de simbata. Avem mari probleme de lot dupa meciul de la Botosani. Tincu si Badic sint suspendati, Bilba si Boestean sint accidentati, Onofras a facut primul antrenament miercuri iar Straton – joi. Dintre accidentatii mai vechi, Orac, Vatavu, Avramia si Gado, doar ultimul a revenit, el jucind 50 de minute in jocul-scoala cu juniorii, de miercuri. Totusi, dupa o perioada lunga de pauza, exista riscul ca la inceput sa te manifesti bine, iar apoi sa te duci in freza, asa cum a patit Bilba. In plus, echipa din Branesti va avea o motivatie in plus dupa ce si-a schimbat antrenorul in aceasta saptamina, cind a fost instalat Marin Duna. Chiar daca Marincau e accidentat, Victoria va avea simbata multi jucatori importanti, care au activat in prima liga, ca Savu, Isac, Chirita, Todoran ori Oprea". Popa a anuntat ca este foarte posibil ca portarul Balan sa-si conserve postul de titular obtinut simbata trecuta: "E probabil ca Balan sa ramina titular, pentru ca echipa a cistigat la Botosani cu el in poarta. Ma voi consulta cu Benone Dohot, care e raspunzator de portari, deoarece el ii simte cel mai bine". Tehnicianul a glumit pe seama faptului ca echipa a cistigat la Botosani dupa ce in saptamina in care s-a pregatit jocul de simbata trecuta a programat patru antrenamente intr-o zi: "Acum imi pare rau ca am programat numai patru antrenamente intr-o zi. Daca faceam cinci, poate jucam mai bine!".

Grozavu nu a dat nici o declaratie, el spunind ca a tinut sa fie alaturi de Popa pentru ca "asa ne-am prezentat la conferinta dinaintea meciului cu FC Botosani si ne-a mers bine".

Altfel, Comisia de Recurs din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a aminat ieri luarea unei decizii in litigiul existent intre FC Snagov si CSMS Iasi pe marginea meciului disputat in etapa a IV-a a campionatului. Informatia a fost anuntata de Constantin Anghelache, vicepresedintele Comitetului Director al gruparii iesene. "Am prezentat din nou cazul, la noua comisie care-l judeca. Desi ni s-a dat dreptate in tot ceea ce am sustinut, s-a decis ca sentinta sa fie anuntata saptamina viitoare" a declarat cel care a reprezentat CSMS la sedinta.

Reamintim, la finalul jocului FC Snagov – CSMS Iasi, incheiat cu scorul de 0-0, oaspetii au reclamat faptul ca gazdele au folosit, pe parcursul meciului, patru jucatori extracomunitari in acelasi timp, cu unul mai mult decit permite regulamentul. Ilfovenii au sustinut ca portarul israelian Baruch are si cetatenie romana, Comisia de Disciplina apreciind, dupa cinci termene, ca Snagovul are dreptate. Iasul a considerat insa ca actele prezentate de adversarii din runda a IV-a nu sint suficiente pentru a demonstra cetatenia romana a fotbalistului amintit si a facut recurs.

Comentarii