„Primarul si Negoita decid!”

joi, 25 noiembrie 2010, 23:07
2 MIN
 „Primarul si Negoita decid!”

Delegatia cu care CSMU Politehnica va aborda meciul de simbata, cu Vointa Sibiu, a plecat ieri, dupa antrenamentul de dimineata, spre Ardeal. Inainte de deplasare, clubul iesean a organizat o conferinta de presa la care au participat presedintele executiv, Grigore Sichitiu si antrenorul principal, Adrian Falub.

Sichitiu a anuntat inca o data ca deciziile importante la CSMU sint luate de primarul Iasului, Gheorghe Nichita si omul de afaceri Ionut Negoita. "Speram sa ne mentinem in trendul ascendent in care sintem si in ultimele doua etape, care vor fi de foc. Daca ne intoarcem de la Sibiu cu punct sau puncte si raminem in plasa promovarii, putem sa ne atingem obiectivul in retur. Pentru asta, jucatorii trebuie sa demonstreze ca vor sa ramina si la anul la clubul nostru. O analiza a activitatii va fi facuta dupa sfirsitul turului. In ceea ce ma priveste, habar nu am de discutiile legate de venirea lui Paul Cazan la Iasi, pe care l-am avut director sportiv la Rapid cind eu eram director general. Sint doi oameni care decid la club, primarul si Ionut Negoita, nu le comentez deciziile. Eu astept o discutie oficiala cu cei doi oameni care au responsabilitatea echipei si apoi voi vedea ce voi face" a spus seful executivului iesean.

Falub a avut un speech optimist vizavi de intilnirea cu Vointa. "Sibiul este o echipa foarte buna, nu datorita individualitatilor, ci a disciplinei si a organizarii tactice defensive. Este o echipa grea, foarte, foarte periculoasa, care nu intimplator nu a pierdut nici un meci in acest sezon, nici in campionat, nici in Cupa. Cu toate acestea, eu imi doresc mult sa spargem gheata, mai ales ca nu am marcat in deplasare de cind am venit la Iasi" a spus antrenorul, care a explicat cum poate Iasul sa-si exploateze sansele pe care le are la Sibiu : "Chiar daca nivelul jocului n-a fost deosebit cu Alba Iulia, un rezultat de 4-0 ne da dreptul sa speram. Cu orgoliu si determinare putem obtine punctul sau punctele de care avem nevoie pentru a ne mentine in lupta pentru promovare. Echipa noastra poate juca mult mai bine decit a facut-o pina acum. Chiar daca Sibiul sta excelent in aparare, eu cred ca avem jucatori capabili sa faca diferenta. Probabil, vom face si citeva schimbari tactice fata de ultimul meci, pentru a incerca sa-i surprindem".

Falub nu-i va avea la dispozitie in meciul de miine pe Gado si Tincu, ambii fiind accidentati. Andrei Neagoe si Robert Neagoe nu au facut nici ei deplasarea, ei incheind colaborarea cu Poli, prin rezilierea amiabila a contractelor care, in vara, fusesera incheiate pe o perioada de un an. In atare conditii, printre jucatorii care au plecat spre Ardeal se numara si fotbalisti care au evoluat sporadic sau chiar deloc in acest sezon, asa cum sint, de pilda, Samson ori Sirghe.

Comentarii