Probleme cu banii la Poli

Subtitlu

joi, 14 februarie 2008, 23:13
1 MIN
 Probleme cu banii la Poli

Desi reluarea campionatului bate la usa, iar oficialii clubului au anuntat restructurarea actionariatului, problemele financiare la FC Politehnica ramin de actualitate.

La ora actuala nu s-a reusit decit achitarea unor bani fara de care jucatorii adusi in iarna ar fi fost pierduti, sumele necesare acoperirii intregii campanii de transferari fiind inca departe de a fi platite in totalitate.

In acelasi timp, nici in ceea ce priveste restantele fata de stat si terti nu s-a reusit sa se faca vreun pas inainte, chiar daca si acest capitol apasa serios. Problemele ajung chiar la nivelul vestiarului, unde apar din ce in ce mai multe voci nemultumite de faptul ca, desi returul bate la usa, nu s-au lichidat in totalitate citeva mici restante de anul trecut.

De altfel, un semnal de alarma pe aceasta directie a fost tras de antrenorul Ionut Popa inca de saptamina trecuta, insa nimic nu s-a rezolvat pe aceasta directie.

In ciuda situatiei amintite, Cornel Buta sustine ca nu vrea sa plece de la Politehnica, cu toate ca a avut citeva tatonari cu o echipa din Ucraina, campionat in care a mai evoluat, la Volin Lutk. "Am fost cautat de citeva echipe de prima liga din Ucraina, insa le-am transmis ca, deocamdata, nu vreau sa plec de la Poli, unde, cu toate greutatile existente, ma simt foarte bine".

Comentarii