Promitator

duminică, 30 septembrie 2007, 21:44
1 MIN
 Promitator

 Dupa ce a incheiat semicantonamentul organizat in localitate, echipa ieseana de baschet feminin National-Politehnica s-a deplasat in week-end la Galati pentru a face doua partide amicale cu echipa de junioare din localitate dar si pentru a obtine acordul de transfer pentru Doina Panait, pivot de 17 ani si 1.83 m, care a evoluat sezonul trecut in Divizia A pentru Teleormanul Alexandria. "Am batut palma si o asteptam pe jucatoare sa vina la Iasi saptamina viitoare.", spune antrenorul Petre Magurean despre baschetbalista care va avea dubla legitimare cu LPS Galati.

Cit priveste cele doua partide amicale ele au revenit echipei oaspete cu 68-54 respectiv 65-45 si au oferit un bun prilej de verificare pentru divizionarele A. "Am intilnit o echipa de junioare superba, bine pregatita, care evolueaza ca o echipa mare. Au fost doua partide extrem de bune pentru noi pentru ca am vazut pe unde ne aflam si de ce mai avem nevoie. Eu spun ca pina la ora startului in campionat vom pune la punct o echipa placuta ochiului.", apreciaza Magurean, care a inceput meciurile in formula Suetina, Causan, Birsan, Gavrilescu si Lazar iar pe parcurs le-a folosit si pe celelalte jucatoare din lot adica Tecoanta, Bordeianu, Borcila, Cilibiu si Ionescu.

Pentru ca formatia pe care o conduce mai are nevoie de partide amicale pentru a creste omogenitatea, iesenii vor sa mai joace citeva meciuri pina pe 20 octombrie si in acelasi timp mai cauta si alte solutii pentru completarea lotului, capabile sa creasca semnificativ valoarea echipei.

Comentarii