Puscas sta de mai mult de doua saptamini in casa lui Urdaru!

miercuri, 21 aprilie 1999, 23:00
2 MIN
 Puscas sta de mai mult de doua saptamini in casa lui Urdaru!

intoarcerea de la Brasov!
Necazurile abatute in ultima vreme asupra FC Municipal Poli Iasi au mai fost atenuate cit de cit de vestea ca este posibil ca din taxa pentru sport sa intre in curind in conturile clubului aproximativ 35 de milioane de lei. Acesti bani sint exact cit are nevoie foarte urgent gruparea din Copou pentru a evita unele penalitati in clasament. Astfel, 25 de milioane de lei vor fi directionati catre Steaua pentru plata ultimei rate din valoarea transferului lui Manole in Copou, ultimul termen (aminat si iar aminat) de plata fiind martea viitoare, iar 8 milioane vor reprezenta amenda dictata de CCN dupa incidentele din partida cu Rocar. Daca vor mai ramine ceva bani, din ei se vor achita masa la intoarcerea de la Brasov acolo unde Poli va putea sta doar datorita unui barter facut cu Metrom Brasov, echipa ce va juca la Iasi in etapa a 31-a. Daca nu, este foarte posibil ca fotbalistii ieseni sa aiba parte de acelasi "tratament" aplicat dupa meciul disputat in simbata Pastelui, la Moinesti, atunci cind sportivii nu au avut nici macar un pachet de mincare!
Un alt lucru strigator la cer este si situatia lui Cristi Puscas, acesta, impreuna cu sotia lui, fiind gazduit de foarte multa vreme de coechipierul sau Dragos Urdaru. Solutie sub forma provizoratului, la inceput, aceasta tinde sa se permanentizeze, gasirea unei variante normale fiind tergiversata. Presedintele iesean Vasile Drutca ne-a declarat ieri ca in foarte scurt timp familiei Puscas i se va gasi un loc de cazare in campusul Tudor Vladimirescu.
Drutca ne-a mai spus ca inaintea plecarii spre Brasov intentioneaza sa mai aduca un zimbet cit de mic pe fata jucatorilor prin plata macar a unei parti din prima cuvenita in urma victoriei cu AS Midia.
In alta ordine de idei, lotul iesean a fost completat de inca un jucator, Amarandei. "Tatal lui a jucat la Poli si de mult a vrut sa vina la noi. Cum el este jucatorul Dunarii Galati, vom amina insa legitimarea lui pina dupa meciul cu galatenii pentru a nu apare nici o suspiciune vizavi de noi" a spus Drutca. Presedintele iesean ne-a mai informat ca Adunarea Generala a clubului (organismul ce este abilitat sa infiinteze Consiliul de Administratie) este convocat pentru miercurea viitoare, locul si ora inceperii sedintei urmind a fi anuntata. (Ovidiu MINEA)

Comentarii