Ramineti pe loc!

joi, 16 septembrie 1999, 23:00
2 MIN
 Ramineti pe loc!

Intors miercuri noapte din China, presedintele Consiliului de Administratie a FCM Poli Iasi, Romeo Olteanu, a fost prezent ieri dimineata la sediul clubului din Copou, acolo unde a facut un bilant al activitatii din ultima perioada. "Prima masura pe care am luat-o a fost respingerea demisiilor presedintelui Mihai Alexa si a contabilei Ecaterina Dumitriu. Pe ambii ii astept sa continuam munca pe care am inceput-o de refacere a atmosferei de la club, acolo unde este mare nevoie de ei" a spus Olteanu.
Acesta l-a si amendat pe Dobrea cu 500.000 de lei, pentru ca a refuzat sa se pregateasca ieri, anuntindu-l ca daca doreste sa plece de la Poli o va face doar atunci cind pe el se va plati cel putin grila care ajunge la aproape 200 de milioane de lei. Un alt jucator nemultumit este Dragoi, accidentat in afara stadionului, dupa cum au spus cei din conducere, cazul lui urmind a fi discutat dupa refacere. Nici Matinca nu a parut prea entuziasmat in privinta colaborarii cu Poli el spunind: "Simbata va fi ultimul meu meci la Poli. Mor de foame aici. Caut alta echipa care sa-i dea banii inapoi domnului Alexa dar aici nu mai stau!"
Despre situatia lui Caunei (trecut deja pe "lista neagra"), nu se stie nimic oficial, cei mai suparati de "dezertarea" celui pe care l-au crescut de mic fiind chiar dascalii lui, antrenorii Mihai Danila si Marian Moldovan, ultimul, care a implinit ieri 46 de ani, spunind: "Asa ne multumeste pentru tot ceea ce am facut pentru el, dupa evolutiile foarte slabe din meciuri plecind fara sa dea macar un telefon. Am auzit un zvon ca ar fi prin Italia, sa caute de munca insa nimic clar".
Cum Petrache este accidentat, in meciul de miine de la Sacele, sint mari sanse ca Poli sa joace doar cu un jucator peste 30 de ani, Urdaru, restul urmind a fi sub 25 de ani! Este posibila si legitimarea in ultimul moment a craioveanului Poenaru, varianta in care acesta ar putea chiar sa debuteze la Poli, nefiind exclusa si prezenta pentru citeva minute a virfului Serban. (Ovidiu MINEA)

Comentarii