Razbunare la Cimpulung

marți, 12 iulie 2005, 23:00
2 MIN
 Razbunare la Cimpulung

Poli Unirea Iasi a debutat cu dreptul in meciurile amicale pe care le disputa inaintea campionatului. Formatia ieseana a invins ieri, la Cimpulung Moldovenesc, pe FC National cu 2-1 (0-0). Bucurestenii au deschis scorul
in minutul 57 prin Lopez, cu un sut de la distanta, iesenii revenind gratie reusitelor lui Onofras (min. 62, lovitura de cap, dupa centrarea lui Arhire) si Mitruc (min. 88, dupa un sut a lui Vrajitoarea). Antrenorul principal al lui Poli, Ionut Popa, care ne-a oferit aceste amanunte, a concluzionat: „M-a bucurat atitudinea baietilor, mai ales ca dimineata au avut un antrenament fizic foarte dur. In prima repriza, in care am contat pe noua jucatori noi, pentru a le verifica potentialul, Nationalul a dominat mai mult, fara a avea insa ocazii clare. Noi am dominat finalul, pe linga cele doua goluri avind si o bara prin Soriano. Din pacate, Bernard s-a accidentat”. Popa s-a aratat multumit de randamentul lui Bordeanu si Ciobanu, ce pot fi trecuti ca certitudini, dar si de argentinienii Raponi si Soriano. La capitolul dezamagiri apare brazilianul Ronaldo Neves Carestiato, ce are sanse minime de a ramine in lot. Poli a jucat ieri in formula: Marc – Toma (Arhire, Beceru), Matei (Onut), R. Ciobanu, Raponi (Ad. Ilie), Bordeanu (Onofras) – T. Stanciu (Mitruc), Gavatorta (Bernard), Ciubancan (D. Rednic; Bogdanovic) – Soriano (Vrajitoarea), Ronaldo (Pacurar; Bilba). Nu au fost utilizati portarii Branet si Plesca si jucatorii de cimp Miclea, Ispas si Buniva, trimis pina la urma in cantonament cu prima echipa.
Victoria in fata echipei din Cotroceni este tonica, mai ales ca bucurestenii au fost cei mai severi judecatori ai Iasului in campionatul deja incheiat, cistigind meciurile cu Poli cu 6-0 si 2-1.
Urmatorul test al lui Poli se va derula vineri dimineata, la Vatra Dornei, cind iesenii vor da piept cu Gloria Bistrita. (Ovidiu MINEA)

Comentarii