„Sa nu fim relaxati!”

vineri, 26 martie 2004, 00:00
2 MIN
 „Sa nu fim relaxati!”

Antrenorul lui Poli Unirea Iasi, Vasile Simionas a declarat intr-o conferinta de presa derulata ieri, la stadionul „Emil Alexandrescu”, ca are tot lotul valid in perspectiva jocului de duminica, cu Unirea Focsani, din etapa a treia a returului diviziei B de fotbal. „Luca a stat doua zile, insa si-a revenit. In plus, nu avem nici un suspendat” a spus tehnicianul iesean care a precizat ca, de comun acord cu
conducerea, a decis ca meciul sa se dispute duminica si nu joi deoarece s-a temut de eventualele accidentari ce ar fi putut aparea la Sfintu Gheorghe. Principala preocupare a lui Simionas, ce este ingrijorat de eventuala deteriorare a starii terenului, dupa supliciul la care va fi supus de rugbisti, a fost inlaturarea eventualei stari de relaxare ce s-ar putea induce in rindul jucatorilor datorita succesului din tur (1-0 pentru Poli) si a celui din amicalul de la Focsani (6-2) disputat in urma cu 4 saptamini. „Le-am spus ca Focsaniul este o echipa talentata, periculoasa si trebuie sa jucam cu mare atentie pentru a ne mentine avansul de 9 puncte din clasament” a declarat antrenorul liderului, care este convins ca oaspetii vor plati datoria pe care o au catre antrenorul lor Ionut Chirila, pentru a putea fi programati la meciul de duminica, tehnicianul vrincenilor obtinind acest drept dupa ce si-a reclamat la Federatie clubul la care lucreaza!
Simionas nu a vrut sa comenteze schimbarile din tabara FC Vaslui, ce l-a instalat antrenor pe Adrian Matei. Formatia ieseana va intra astazi in cantonament la Casa Corpului Didactic, cantonamentul de la stadion continuind a fi nefunctional datorita lipsei mobilierului. (Ovidiu MINEA)

Comentarii