Schimbari aminate

luni, 20 decembrie 2010, 21:41
2 MIN
 Schimbari aminate

  

Astazi, in Iasi, este programata a avea loc o sedinta a Comitetului Director al CSMU Politehnica. Intilnirea, convocata dupa ce Ionut Negoita si-a dat demisia din functia de presedinte al asociatiei in cadrul careia functioneaza clubul, si-a pierdut scopul gindit initial, remanierea Comitetului Director (CD). Reamintim, bazindu-se pe faptul ca duce greul finantarii, partea locala a clubului doreste sa numeasca mai multi ieseni in organismul care conduce CSMU. La ora actuala, raportul de forte este de trei ieseni la cinci "stranieri", daca luam in consideratie si secretarul; Negoita, care a ramas membru al CD,  are alaturi doi oameni apropiati iar fostul patron al Tricolorului Breaza, Constantin Anghelache – unul.

Remanierea Comitetului Director nu va fi posibila deoarece omul de afaceri amintit nu va ajunge astazi in Iasi. "Apropierea sarbatorilor ma face sa amin venirea mea in Iasi. Prin fax sau alte mijloace, imi voi da acordul asupra masurilor care trebuie luate pentru bunul mers al clubului. Despre remanierea Comitetului Director, vom discuta dupa sarbatori, atunci cind trebuie clarificate si alte aspecte" a declarat Negoita. Conform unor surse apropiate omului de afaceri, acesta nu isi va da demisia din Comitetul Director pina cind nu se va clarifica modalitatea prin care isi va recupera banii (circa 150 000 de lei) dati la Poli sub forma de imprumut.

Chiar daca asteptatele clarificari la virful clubului nu vor avea loc, se doreste ca astazi sa fie trasate macar tusele principale ale strategiei pentru retur. In acest scop, au fost convocati la sedinta si presedintele executiv demisionar, Grigore Sichitiu, si antrenorul principal Adrian Falub. In functie de bugetul pe care se va conta in a doua parte a campionatului, se va stabili si politica de lot si obiectivul. La ora actuala, se trateaza doar rezilierea contractelor cu jucatorii la care Poli vrea sa renunte, Musumbu, Baiano, Palimaru, Drida, Cornea, Cohen si Tene, situatiile lui Panc si Panait urmind a mai fi puse astazi pe tapet. Parafate sint despartirile de Andrei Neagoe, Robert Neagoe, Claudiu Ionescu si Alexandru Manea. Demararea discutiilor pentru achizitionarea jucatorilor doriti, jucatori pe care "Ziarul de Iasi" i-a anuntat saptamina trecuta, va avea loc abia dupa ce se va sti pe ce bani se va conta in retur.

Comentarii