Scirtiie groaznic!

miercuri, 07 martie 2012, 22:41
2 MIN
 Scirtiie groaznic!

 

Invinsa saptamina trecuta de SC Bacau (scor 0-1), intr-un meci de verificare disputat pe terenul sintetic din Copou, CSMS Iasi nu a reusit nici ieri sa treaca de formatia bacauana. Mai mult, pentru a incheia la egalitate testul cu formatia care activeaza in Liga a III-a, gazdele au avut nevoie de un penalty inventat pe finalul jocului, in minutul 85, lovitura de la 11 metri fiind transformata de Onofras, care a egalat la doi. Pina atunci, Gado deschisese scorul, in minutul 56, cu un sut frumos din careu, Cojocaru a egalat in minutul 63, dintr-un penalty acordat in urma unui fault comis de Cotiga asupra lui Lazar (bacauanul s-a ales cu capul spart, mergind la spital dupa joc), iar Geaman i-a adus pe oaspeti in avantaj, in minutul 72, dupa o uriasa gafa a lui Catalin Popa.

Prestatia CSMS i-a nemultumit total pe oficialii ieseni, presedintele Florin Prunea si antrenorul Ionut Popa stind minute bune pe teren, dupa joc, impreuna cu primarul Iasului, Gheorghe Nichita, care gesticula nervos. Popa a anuntat chiar ca e tentat sa mai dea citiva jucatori afara! "E un semnal serios de alarma. Chiar daca mai avem nevoie de jucatori, ma gindesc sa mai dau vreo doi afara, pentru ca stau degeaba la echipa! Ma deranjeaza ca am luat iarasi gol de portar, ca nu are cine sa inscrie si ca mijlocul nu arata cum trebuie. Faptul ca Tudor e suspendat prima etapa iar Vladu e accidentat diminueaza mult forta noastra".

Iasul a evoluat prima repriza in formula Haisan – Cretu, Andries, Mitrea, Hutanu – Tudor, Codrea, Petrovic, Gorovei (Nalati) – Ciucur, Brajkovic, dupa pauza jucind C. Popa – Cotiga, Tincu, Camara, Mitrea – Gado, Straton (Petrovic), Milea, Badic – Onofras, Herghelegiu.  

Ciucur si bacauanul Stoica au fost eliminati in minutul 35, cu drept de inlocuire (la gazde a reintrat Gorovei), dupa o altercatie, iar Petrea (B) a vazut cartonasul rosu in minutul 90, ca urmare a unei contre verbale cu arbitrul Vlad Baban.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii