Se amina derbiul?

sâmbătă, 28 februarie 2004, 00:00
2 MIN
 Se amina derbiul?

Tinind cont de starea actuala a vremii – care a facut ca in majoritatea oraselor din tara terenurile sa fie proaste – si de prognozele meteo pentru saptamina viitoare, mai multe divizionare B au trimis Federatiei Romane de Fotbal cereri prin care solicita aminarea cu o saptamina a startului returului, programat pentru simbata viitoare. Intre cluburile care au cerut FRF decalarea reluarii campionatului se numara si Poli, al carui presedinte, Marius Stan, a declarat: „Terenurile noastre sint sub apa. Ar fi pacat ca meciul cu Vasluiul si alte partide importante sa se dispute pe astfel de suprafete de joc, mai ales ca incheierea sezonului este prevazuta foarte devreme, la sfirsitul lunii mai, raminind apoi aproape trei luni de pauza pina la startul viitorului campionat”. Oficialul iesean a mai spus ca, in mod normal, conducerea Federatiei ar trebui sa dea luni un raspuns cu privire la aceasta cerere a divizionarelor B: „Se poate convoca o sedinta de urgenta, pentru ca echipele sa stie ce program isi vor face pentru saptamina viitoare”.
Feucht se intoarce acasa
Poli Unirea Iasi nu va conta in acest retur pe Alexander Feucht, mijlocasul de 21 de ani venit de la o formatie germana de amatori care s-a pregatit mai mult de o luna alaturi de liderul B1. „Fiind accidentat va pierde startul si nu se va putea integra in echipa. Asa ca am decis sa se intoarca la echipa lui din Germania, unde, dupa ce-si va reveni va fi cu siguranta titular, convenind cu reprezentantul sau, Atila Kun, sa ni-l trimita inapoi in vara. In acest sens, vom semna si un precontract cu Alex, un jucator in care am mare incredere” a declarat presedintele lui Poli, Marius Stan.
Acesta a plecat ieri spre Brasov, pentru finalizarea actelor cu privire la transferul portarului Dorin Arcanu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii