Se aprind reflectoarele

vineri, 03 noiembrie 2006, 00:25
2 MIN
 Se aprind reflectoarele

Astazi, Iasul intra in circuitul normal al fotbalului (instalatiile de iluminat nocturn ale unui stadion sint acum lucruri obisnuite), Copoul urmind a gazdui prima partida oficiala la lumina reflectoarelor. Dupa lungi controverse iscate pe marginea realizarii ei, instalatia de 2,1 milioane euro isi va primi botezul oficial la un meci la care si-au anuntat prezenta mai multe nume importante din lumea fotbalului. Pentru ca inaugurarea sa ramina in memoria iesenilor ca una reusita, important va fi, in afara manifestarilor pregatite inaintea partidei (de la ora 19,00 e anuntat „un spectacol de lumina si culoare”), rezultatul unei partide ce e facila doar la prima vedere.
Fara nume mari, Gloria a reusit sa ruleze bine in acest sezon, trupa inchegata de fostul international Ioan Ovidiu Sabau din mai multi jucatori fara nume, stind in coasta Politehnicii. Adversarele de astazi sint vecine de clasament, gazdele situindu-se pe locul 7, cu 20 de puncte (^2 la adevar) iar oaspetii pe pozitia a saptea, cu un punct mai putin si -2 in clasamentul adevarului. De aceea, pare logic anuntul iesenilor care afirma ca nu vor trata cu superioritate partida.
Politehnica a anuntat ca are in continuare necazuri in lot. Toma este suspendat, Bilba, Miclea, Bernard si Ciubancan, accidentati, iar Bordeanu, Iurisniti, Buta si Palimaru, au fost nuntati ieri drept incerti de presedintele clubului, Sorin Boca.
Gloria a venit de ieri in Iasi, bistritenii efectuind aseara un antrenament la lumina reflectoarelor. (Ovidiu MINEA)
Iarasi pleaca Popa…
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa a refuzat ieri sa vina la conferinta de presa, aratindu-se deranjat de citeva articole aparute in presa in ultima perioada. Presedintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a declarat chiar ca tehnicianul i-a comunicat ca intentioneaza sa-si rezilieze contractul cu echipa ieseana datorita presiunii la care este supus, mai ales ca are mai multe oferte de la alte cluburi. Reamintim ca Popa a mai amenintat in repetate rinduri ca intentioneaza sa plece de la Politehnica, invocind de fiecare data presiunea externa la care e supusa echipa ori necazurile financiare ale acesteia
Formatiile probabile
Poli: Branet: Buta, Ciobanu, Onut, Bordeanu – Onofras, Saric, Iurisniti, Sfirlea – Cernoch, Palimaru.
Gloria: Albut – Matei, Abrudan, Muresan, Sepsi – Costea, Marginean, Al. Pacurar, Paduretu – Negrean, Zaharia.
Arbitri: Alexandru Tudor; Cristian Nica, Daniel Burloiu.
Observatori: Valentin Alexandru, Nicolae Pantea.
Inca un meci
Partida din Copou nu este singura care se disputa in aceasta zi. De fapt, deschiderea etapei are loc la Urziceni. De la ora 14,00, pe terenul echipei ialomitene, Unirea intilneste lanterna clasamentului, o echipa revitalizata moral dupa victoria in fata Otelului, din etapa trecuta. Meciul va fi transmis in direct, tot de Telesport, care televizeaza si „nocturna” din Copou.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii