Se incinge batalia Iasi-Vaslui!

joi, 10 ianuarie 2002, 00:00
2 MIN
 Se incinge batalia Iasi-Vaslui!

Anuntate a fi solutionate pina la sfirsitul saptaminii tratativele dintre Poli Unirea si Vasile Simionas pentru trecerea ultimului din Consiliul de Administratie pe banca tehnica a gruparii din Copou vor demara chiar astazi. "Domnul Nichita mi-a propus sa ne intilnim miine (n.r. – astazi), lucru cu care am fost de acord" a spus ieri Simionas, care nu a mai iesit din casa in ultima perioada datorita unei gripe. Tehnicianul nu a ascuns faptul ca este de acord cu preluarea responsabilitatii pregatirii echipei in cazul in care vor fi indeplinite anumite conditii. "Ca orice om, mi-ar placea sa nu mai plec de acasa pentru a-mi face meseria, mai ales ca Poli si Iasul reprezinta lucruri speciale pentru mine. De aceea, partea financiara nu este asa importanta in ceea ce ma priveste, insa este mare nevoie de investitii pentru intarirea lotului de jucatori. Ma gindesc si in perspectiva pentru construirea in doi ani si jumatate a unei echipe puternice, asa cum a fost alta data. Totul depinde de posibilitatile clubului. Oricum, eu voi ramine prietenul lui Poli indiferent de rezultatul discutiilor cu conducerea " a declarat Simionas. Si Nichita a confirmat intilnirea de astazi, adaugind: " E normal ca inainte de a supune in discutia Consiliului de Administratie problema trecerii lui Simionas pe banca tehnica atit Simi sa stie ce se doreste de la el cit si Consiliul sa stie ce doreste Simi".
Indiferent de rezultatul tratativelor cu Simionas, daca doreste atingerea obiectivului de revenire in liga a doua Poli Unirea trebuie sa urgenteze clarificarea programului si a politicii de viitor care poate sa includa supravegherea mult mai indeaproape a actiunilor principalei contracandidate la promovare, Sportul Municipal Vaslui. Liderul la zi in C1 da semne ca incearca sa treaca peste seismele din ultima perioada a turului care au dus la debarcarea antrenorului Puiu Buburuz si la plecarea de la echipa a unor jucatori importanti. Vasluienii trateaza aducerea pe banca tehnica a antrenorului care a condus FC Brasov in disputa cu Inter Milano, Adrian Hirlab care ar putea veni in Moldova insotit de citiva jucatori de sub Timpa. De asemeni este foarte probabila refacerea la Sportul Municipal a cuplului de atac avut de FC Onesti in prima divizie, Goiceanu – Iriza.
Asadar, cu citeva zile inainte de reluarea pregatirilor, lupta dintre Poli Unirea si Sportul Municipal da semne ca s-a incins deja! (Ovidiu MINEA)

Comentarii