Simbata patimilor

joi, 21 mai 2009, 21:53
2 MIN
 Simbata patimilor

FC Politehnica Iasi a organizat ieri o conferinta de presa, subiectul principal fiind partida cu CS Otopeni, care se joaca miine, de la ora 18:00, la Ploiesti. In cadrul intilnirii cu presa, antrenorul gruparii din Copou, Cristiano Bergodi a abordat un ton destul de aspru. "Am senzatia ca se gindeste ca sintem deja salvati, insa eu spun ca trebuie sa batem pe Otopeni pentru a ne salva. Pentru asta, trebuie sa fim conectati, sa fim modesti, cu picioarele pe pamint. Ma supar daca nu se intelege asta! Daca pierdem cu Otopeniul, iau masuri! Putem sa ne salvam simbata, sa nu mai depindem de meciul cu Buzaul. Eu vreau victorie simbata" a spus italianul, care a avut cuvinte de apreciere la adresa adversarului: "Eu respect Otopeniul. Saracii, au atitea probleme si tot au jucat bine, mai ales acasa. Noi putem sa ne impunem insa in fata oricarei echipe, am demonstrat asta pina acum".

Desi mai domol, speech-ul presedintelui Politehnicii, Sorin Boca, a avut coordonate asemanatoare: "Pasul mare pe care l-am facut cu Mediasul nu e suficient pentru a ne salva de la retrogradare. Avem nevoie de puncte cu Otopeniul, unde speram intr-un rezultat pozitiv. In ceea ce priveste arbitrajul, cred ca debutantul Unimatean va dori sa demonstreze ca merita sa oficieze in prima liga".

Sefii Politehnicii au pregatit cu atentie si aceasta deplasare, luindu-se decizia ca echipa sa plece astazi, cu avionul, la Otopeni, drumul pina la Ploiesti, unde se va innopta, urmind a se face cu autocarul. Din delegatia ieseana nu vor face parte Andrei Cristea, care este suspendat, L. Munteanu si Montiel, ambii accidentati. In schimb, Branet, Buta si Bersnjak au fost recuperati si pot juca simbata.

Poli va avea parte de incurajari si la partida de miine, conducerea clubului anuntind ca a pus la dispozitia suporterilor un autobuz care va pleca spre Ploiesti simbata, la ora 10, din fata Salii Polivalente.

Bergodi n-a discutat cu Steaua

In incheierea conferintei, Cristiano Bergodi s-a referit inca o data la subiectul Steaua: "Nu sint ipocrit! Mi-a facut placere ca patronul unei echipe mari a rostit numele meu ca posibil antrenor. Eu, insa, nu stiu absolut nimic de acest subiect, pentru ca nu am vorbit cu nimeni de acolo. Au aparut apoi informatii ca mi-as fi dat deja acceptul sa preiau Steaua sau ca as fi doar o momeala. Sint simple speculatii. Cred ca in Romania sint prea multe speculatii si asta poate duce la balamuc", a spus tehnicianul italian.

Comentarii