„Sintem cu cutitul la os! „

joi, 18 noiembrie 2010, 23:47
3 MIN
 „Sintem cu cutitul la os! „

Venit singur la conferinta de presa organizata ieri de CSMU Politehnica Iasi, antrenorul principal al echipei, Adrian Falub, a avut un discurs ultimativ vizavi de meciul de simbata, cu Unirea Alba Iulia, care se va disputa pe stadionul "Emil Alexandrescu", incepind cu ora 11. "Sintem cu cutitul la os! Avem nevoie de trei puncte. Sintem obligati sa cistigam, indiferent cum si cine va juca. Nu sintem in cel mai bun moment, insa, in viata, sint situatii in care trebuie sa treci peste dificultati pentru a-ti atinge obiectivul. Sper ca si lumea sa treaca peste neimplinirile echipei din ultima perioada si sa fie alaturi de noi pentru a cistiga si a aborda linistiti derbiurile din ultimele doua etape" a spus tehnicianul care a pregatit Unirea in sezonul trecut, lucru care-l face sa cunoasca foarte bine ceea ce se intimpla la Alba Iulia. "In ciuda problemelor care le are, Unirea este o echipa mult mai valoroasa decit cele care ne-au pus probleme. Eu cred ca jucatorii exclusi de la ei se pot intoarce oricind la echipa. In plus, Unirea are jucatori tineri foarte telentati, care pot aduce mai mult unei formatii decit unii fotbalisti cu experienta, care si-au mai pierdut din elan in Liga a II-a, dupa ce anul trecut au evoluat in elita. In ceea ce priveste conducerea, au acolo oameni care stiu sa gestioneze bine finantele, asa ca isi vor rezolva problemele, mai ales ca Primaria a ramas alaturi de echipa" a spus Falub despre adversarul de miine.

Tehnicianul a adaugat ca viitorul formatiei pe care o pregateste nu depinde de adversar, ci de jucatorii ieseni: "Indiferent de ce va face Alba, noi trebuie sa fim motivati. Este un meci de care depinde soarta noastra. Azi ne putem gindi ca avem sanse la promovare, depinde ce facem in ultimele etape. Eu cred ca daca vom obtine sapte puncte, raminem in cartile promovarii". Intrebat daca a alcatuit o lista cu jucatorii pe care-i doreste in iarna, asa cum Ionut Negoita, presedintele ACSMU Poli, a declarat ca a solicitat conducerii, Falub a replicat: "Mie nu mi-a cerut nimeni nici o lista. Ar fi si ilogic sa facem acum liste cu jucatorii care ni-i dorim. Asta pentru ca strategia iernii depinde de ce rezultate vom obtine in urmatoarele meciuri. Daca avem sanse la promovare, vom face o strategie, daca vom fi la zece puncte de promovare – alta. Pentru mine, lucrurile sint simple. Acum trebuie sa ne concentram suta la suta la meciurile care urmeaza".

Antrenorul iesenilor a confirmat informatia publicata ieri de "Ziarul de Iasi" conform careia singurul indisponibil pentru meciul de simbata este Tincu, "un jucator care-mi lipseste foarte mult" si a precizat ca a renuntat la atacantul nigerian care a dat probe in ultima perioada in Copou: "Atacantul nigerian nu s-a miscat rau la pregatiri, insa antrenamentele te mai mint, jocurile – nu. Doream sa-l vad la lucru in mai multe meciuri, pentru a sti in iarna daca il oprim. Am cerut conducerii sa rezolve transferul sau inaintea jocului cu Turda, cind aveam mari probleme in atac, dar nu s-a putut nici pina acum, din cauza unor documente. Cum nu au mai ramas decit doua jocuri din acest tur, nu are rost sa-l mai oprim".

Comentarii