Situatie de lot disperata

joi, 30 noiembrie 2006, 00:50
2 MIN
 Situatie de lot disperata

Meciul de miine cu Unirea Urziceni, programat la ora 18,00, pe stadionul "Emil Alexandrescu", capata accente decisive pentru perioada de iarna a Politehnicii Iasi. Un succes ar asigura echipei iesene intrarea in anul 2007 cu un pasiv de maximum trei puncte la adevar, pozitie destul de "calduta" in conjunctura actuala, pozitie ce ar mai putea fi imbunatatita vinerea viitoare, la Piatra Neamt. Ratarea victoriei insa ar complica serios datele problemei gruparii din Copou, care ar intra efectiv in hora retrogradarii inainte de ultimul meci oficial al anului.
Din nefericire pentru ieseni, datele problemei pentru partida cu Unirea sint foarte complicate atunci cind vine vorba de lotul de jucatori, antrenorul Ionut Popa neputind conta pe nu mai putin de 6 jucatori. Linga indisponibilitatile importante existente in partida cu Otelul Galati (accidentatii Ciobanu, Miclea si Bilba, ultimul fiind si suspendat, si Gavatorta, ce nu mai vrea sa joace la Poli) se adauga si cele ale sperantelor Palimaru si Tincu. Primul s-a reaccidentat, iar al doilea a luat al patrulea avertisment din acest sezon si este suspendat. In aceste conditii, Popa are serioase dificultati pentru alcatuirea primului "11" in disputa de miine, ca sa nu mai vorbim de banca de rezerve, care urmeaza a fi si mai "subtire" decit pina acum, urmind a contine fie jucatori foarte tineri, fie fotbalisti care nu au confirmat deloc in tur. Cele mai grave probleme apar in atac, acolo unde Poli conteaza pe un singur virf veritabil, cehul Cernoch, care are si el unele probleme medicale, pe care le trateaza in aceasta saptamina.
Acest tablou l-a facut pe Ionut Popa sa declare: "In conditiile in care problemele de lot sint grave, singura solutie pentru a cistiga importanta partida cu Urziceniul este o mobilizare cum nu a fost pina acum. Le-am si spus baietilor ca asta astept de la ei, sa lupte pina la epuizare si sa demonstreze ca au caractere".

Si Popa isi aureste masina
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a sarit in apararea elevului sau, Ionut Bilba, aspru criticat ca si-a aurit ornamentele masinii. "Toata lumea a dat in el, insa am aflat ca Bilba nu a platit nici un leu, ci doar i-a facut reclama firmei GOLDESS, care apartine unui prieten, pe nume Andrei Corlade. Am luat si eu legatura cu acesta si mi-a spus ca imi aureste si mie gratis ornamentele" a spus Popa, care a afirmat ca in cursul diminetii de astazi se va intilni cu reprezentantul firmei de tuning auto pentru a pune la punct detaliile imbunatatirii aspectului masinii tehnicianului. Prezent ieri dupa amiaza la stadion, jucatorul a confirmat spusele antrenorului sau.

Comentarii