Stan, intre ciocan si nicovala

joi, 19 februarie 2004, 00:00
1 MIN
 Stan, intre ciocan si nicovala

Iritat de faptul ca presedintele lui Poli Unirea Iasi, Marius Stan a incalcat armistitiul stabilit in urma cu o luna intre gruparea din Copou si FC Vaslui privind incetarea atacurilor reciproce, finantatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu a declarat ieri: „Nu ar trebui sa intru in polemici cu boschetarii, insa nu pot sa rabd la nesfirsit sa fiu ironizat de o persoana a carei viata e o ironie. Marius Stan nu are acoperis deasupra capului, e parasit de 3 neveste, e vai de el si isi permite sa spuna despre mine ca fac bisnita cu bilete. Suparat sint si pe seful lui, Gheorghe Nichita, care-l lasa sa umble prin tomberoane si sa improste cu noroi”.
Tot ieri, Nichita a declarat ca il va amenda pe Stan pentru faptul ca a spus ca Porumboiu are nevoie de mai multe bilete la meciul Poli – FC Vaslui, din prima etapa a returului, pentru a face bisnita.
Marius Stan nu a ramas dator: „E greu de raspuns la un atac asa de mirlanesc, dar are circumstante: studiile facute la fara frecventa, ce nu-i permit sa depaseasca un anumit nivel. Iar in ceea ce priveste casa mea, sa nu-mi poarte de grija. Sigur era cu un etaj in plus daca Porumboiu isi achita datoriile fata de mine. Ma asteptam sa polemizam pe probleme de fotbal, dar se vede ca aici nu avem subiecte comune”. (Ovidiu MINEA)

Comentarii