Stan se tine scai de Razvan

miercuri, 14 ianuarie 2004, 00:00
2 MIN
 Stan se tine scai de Razvan

Prezent la emisiunea „Sport Show”, difuzata in fiecare luni, de „Tele M”, presedintele clubului Poli Unirea, Marius Stan a facut o declaratie mai mult decit interesanta, afirmind ca negocierile privind preluarea functiei de antrenor principal a liderului B1 de catre Razvan Lucescu nu s-au incheiat, noi discutii avind loc aseara! Recunoscind ca sansele de rasturnare a situatiei sint foarte mici, Stan a confirmat faptul ca ezitarile lui Lucescu jr. de descalecare in Moldova se leaga de faptul ca nu este sigur ca Poli il doreste drept antrenor pe Razvan Lucescu si nu pe fiul lui Mircea Lucescu. In plus, chiar daca Vasile Simionas i-a confirmat ca este de acord sa devina director tehnic, „Razvan are prea mult bun-simt, rezervele vizavi de venirea pe postul unui tehnician ce a dus echipa pe primul loc existind inca”, dupa cum a mentionat Stan.
Celalalt invitat al emisiunii din aceasta saptamina, noua achizitie a clubului din Copou, Tinel Petre, si-a facut mea culpa in legatura cu refuzul de a veni in vara in Copou. „Preferind in vara pe Inter Gaz Bucuresti si neascultindu-l pe nea Marius (n.r. – Marius Stan), cu care mai colaborasem foarte bine la Rocar, am facut cea mai mare greseala a vietii. Am insa in retur prilejul de a ma reabilita si a-mi aduce contributia la promovarea lui Poli, obiectiv pe care-l consider realizabil” a spus fundasul promovat la echipa mare a Progresului Bucuresti tocmai de actualul sau antrenor, Vasile Simionas, care a pregatit, cu ani in urma, formatia bancara.
Dupa achizitionarea lui Tinel Petre, Poli Unirea conteaza incepind de ieri pe un alt jucator bucurestean. „Edi Colec, legitimat la Sportul, mi-a fost recomandat de o persoana din lumea fotbalului si a venit in Copou pentru probe. Achizitionarea lui depinde insa de avizul pe care-l va da antrenorul Simionas, ce-l va testa in urmatoarele zile” a spus presedintele gruparii din Copou, Marius Stan. (Ovidiu MINEA)

Comentarii