Test de fidelitate pentru Lucescu

sâmbătă, 06 decembrie 1997, 00:00
2 MIN
 Test de fidelitate pentru Lucescu

Etapa a II-a a returului campionatului national programeaza, astazi si miine, doar opt partide, jocul Steaua – Ceahlaul fiind expediat in primavara, deoarece campioana noastra va incerca la Birmingham sa puncteze un avantaj psihologic in fata Angliei, vizavi de tragerea la sorti de la Marsilia.
Ca de obicei, sint doua partide televizate, astfel incit grosul etapei, care va lua startul astazi, la ora 13:00, va fi compus din sase meciuri. Iata programul complet al rundei:
Universitatea Craiova – FC Arges (astazi, ora 11:00, TVR 2). In tur, pitestenii cistigara cu 1-0, dar Lutu a ratat un penalty. Este greu de crezut ca oltenii lui Nelu-Samsung vor rata revansa.
Jiul – "U" Cluj-Napoca . Este prilejul optim pentru "sepcile rosii" de a se distanta de zona codasa, intilnind echipa resemnatilor… In tur, 3-0 pentru "U".
FC National – Sportul Studentesc (in tur, 1-0). Este un lucru stiut de doua decenii ca nici un meci cu Sportul nu este cistigat dinainte. Situatia studentilor este extrem de critica; deci, ei vor juca la Cotroceni cartea inecatului. National are sanse reduse de a ajunge prea curind in lupta pentru titlu…
Otelul Galati – Gloria Bistrita. In tur, galatenii au cistigat cu 3-0; deci, "solistul 1" se contureaza cu insistenta. Mai ales ca pozitia de lider al Otelului poate fi zdruncinata in cazul unui esec.
CSM Resita – Farul Constanta (in tur, 1-1). In Valea Domanului se obtin extrem de greu puncte, singura performera fiind, pina acum, echipa din Giulesti, dupa un 6-1 de pomina. Constanta insa, pentru noi, e Rapiduletul doi…
FCM Bacau – Petrolul (in tur, 2-2). Meciul cu echipa lui Sony Pal va fi extrem de dificil pentru baietii lui Hala. Dar, Bacaul, n-are voie, sub nici o forma, sa piarda vreun punct pe teren propriu. Altfel…
Foresta Falticeni – Chindia Tirgoviste (in tur, 0-1). Din nou un meci al disperarii, din nou cu Chindia (sau FC Dimbovita) in arena. Oaspetii au tras un loz necistigator simbata trecuta, astfel incit vor fi foarte ai dracului pe "Areni". Depinde de inspiratia virfurilor bucovinene…
Rapid – Dinamo (miine, TVR 1, ora 13:00). "Matricidul" lui Lucescu din tur (2-0 pentru Rapid) ar trebui dublat si in Giulesti, nu pentru ca se distanteaza Otelul, ci pentru ca vine Steaua odihnita in primavara. Dinamo s-a aratat intr-o forma de zile mari etapa trecuta, asa ca o surpriza nu se poate exclude. (Nic. G)

Comentarii