Test pentru antrenor

vineri, 21 noiembrie 2008, 22:53
2 MIN
 Test pentru antrenor

Dupa doua etape linistite in care a jucat cu formatii de junioare si a apucat sa-si treaca in cont primele succese din acest sezon, echipa ieseana de baschet feminin da din nou de greu in conditiile in care astazi joaca la Cluj cu U-TRCE. Cu un lot schimbat aproape din temelii si avind un nou tehnician pe banca, fostul antrenor al Sportului Studentesc, Predrag Vasic, echipa ardeleana n-a impresionat pina acum si oricum n-a prestat pe masura investitiilor. Desi are patru succese si trei infringeri U-TCRE se prezinta mai degraba ca o echipa de mijlocul clasamentului atita vreme cit a batut echipele din subsol si a pierdut fara drept de apel la formatiile de top. Mai mult, au fost si ocazii in care gazdele de astazi s-au chinuit masiv sa invinga pe teren propriu, recenta intilnire cu CSM Oradea fiind rezolvata abia dupa doua reprize de prelungiri. Cu garnitura de straniere schimbate, cu tineret care a plecat in strainatate (Florentina Ardelean si Claudia Pop) si a fost inlocuit cu jucatoare cu vechi state de servicii (Svetlana Dragusin si Bianca Vescan) formatia clujeana inca nu se regaseste dar va cauta sa-si mai adauge inca un succes in cont. De partea cealalta, Politehnica-National va trebui sa-si mentina nivelul reusitelor din statistici din ultimele doua runde daca vrea sa faca vreo surpriza cu echipa pe care n-a invins-o niciodata in ultimele trei sezoane. Abia acum se va putea vedea cu adevarat ce influenta a adus noul tehnician Viorel Musteata, care are deja trei saptamini de cind pregateste echipa. Pentru partida de la Cluj cuplul de tehnicieni Musteata-Boisteanu va putea miza pe intreg efectivul, in teren urmind sa intre si titulara Aurelia Lazar, cea care a zabovit doua runde pe margine din cauza unei accidentari la sold.

Celelalte partide ale etapei a VIII-a: Teleorman Alexandria – ICIM Arad, CSS-LMK Sf. Gheorghe – SCM Craiova, CSM Satu Mare – Rapid Bucuresti, Sportul Studentesc Bucuresti – Olimpia Bucuresti, U-LPS Alba Iulia – MCM Tirgoviste si CSM Oradea – CET Govora.

Baietii joaca la Ploiesti

Invincibilii lui Costel Moscalu intilnesc miine la Ploiesti pe CSS din localitate, formatie cu multi tineri in lot dar unde activeaza si doi dintre conducatorii de la Asesoft, sponsorul Sebastian Ghita si managerul Alex Iacobescu. In virtutea celor intimplate pina acum , foarte probabil ca Politehnica isi va mai trece in cont inca un succes, al saselea din acest sezon

Comentarii