Uite cine ne-a eliminat!

Subtitlu

duminică, 13 iunie 2010, 18:52
2 MIN
 Uite cine ne-a eliminat!

Serbia: Stojkovic – Ivanovic, Lukovic, Vidic, Kolarov – Krasic, Miljas (’62-Kuzmanovic), Stankovic, Jovanovic – Pantelic, Zigic (’69-Lazovic). Antrenor: Radomir Antic.

Ghana: Kingson – Pantsil, John Mensah, Vorsah, Sarpei – Annan, K. P. Boateng (’90^1-Addy) – Tagoe, Asamoah (’73-Apiah), Ayew – Gyan (‘90^2-Owusu Abeyie). Antrenor: Milovan Rajevac.

Cartonase galbene: Zigic, Lukovic (2), Kuzmanovic / Vorsah, Tagoe

Cartonas rosu: Lukovic (’74)

Arbitru: Hector Baldassi (Argentina)

0-1, min. 85: Gyan transforma o lovitura de la 11 m dupa un hent facut in careu de Kuzmanovic

Amorteala echipelor de top la debutul Mondialelor a mai atins o borna odata cu succesul reusit de Ghana, pentru o alta surpriza mare consemnata la turneul sud-african. La cit de modest a curs prima repriza si la ce saracie de fotbal a aratat Serbia, probabil ca s-a intrebat si Razvan Lucescu cum de-au reusit baietii lui sa incaseze cinci bucati cu mai putin de un an in urma. Putin altfel a curs actul secund pentru ca sirbii au simtit nevoia sa forteze in vreme ce africanii au replicat si ei curajos. Boateng si Gyan au incercat lovituri periculoase de cap, Ayew a sutat peste poarta, insa ocazia mare a irosit-o moscovitul Krasic, care l-a luat la tinta pe Kingson din mijlocul careului. Eliminarea sirbului Lukovic avea sa taie putin din aripile balcanicilor,  care au inghitit cu totul in sec la hentul comis de Kuzmanovic. Disperarea a fost cuvintul de ordine in ultimele minute iar Gyan n-a fost departe sa multiplice rusinea si sa faca o dubla dupa un sut plasat care a intilnit bara.

Comentarii