Ultimul picat – Vatavu

joi, 13 octombrie 2011, 21:49
2 MIN
 Ultimul picat – Vatavu

CSMS Iasi a organizat ieri o conferinta de presa la care a participat doar antrenorul cu portarii Benone Dohot. S-a ajuns in aceasta situatie deoarece antrenorul principal al echipei, Ionut Popa, are probleme stomatologice serioase, iar persoanele din conducerea clubului vin extrem de rar la intilnirile cu reprezentantii mass-media.

Inca din start, Dohot a avut o prezentare sumbra a tabloului existent la echipa. "Situatia este critica, ne confruntam cu cele mai mari probleme de la inceputul campionatului. Dupa ce ca Orac are ruptura de ligamente, Avramia este operat, Gado are ruptura musculara iar Onofras si Razvan Tincu sint suspendati, l-am pierdut, colac peste pupaza, si pe Vatavu, care era titular simbata. Abia revenit la antrenamente dupa o accidentare, acesta s-a accidentat iarasi miercuri, joi stabilindu-se un diagnostic grav in privinta lui, fractura de rotula" a spus fostul portar al Politehnicii, care a refuzat sa se pronunte in privinta lui Ghindaru si L. Florea, jucatori, de asemenea, cu probleme medicale, la care conducerea intentioneaza sa renunte: "Ghindaru si Laurentiu Florea urmeaza sa poarte o discutie cu conducerea clubului. Nu stiu daca s-ar fi apelat la ei daca erau apti de joc".

Tinind cont de ploaia de absente, Dohot a spus ca echipa ieseana se poate considera multumita cu o remiza la Otopeni: "Noi vom incerca sa cistigam la Otopeni. Totusi, in conditiile in care ne aflam, si un egal ar fi bun. Spun asta deoarece vom aborda partida de simbata cu un lot in care vom avea opt jucatori sub 21 de ani: Dani, Ciucur, Badic, Herghelegiu, Gorovei, Paval, Marinkovic si Vlad Andries. Ultimul, un junior de la grupa lui Bebe Manole, are chiar sanse de a fi titularizat, in cazul in care vom pastra sistemul de la meciul cu Viitorul Constanta, alta solutie neavind in centrul liniei de aparare. In plus, chiar daca echipa din Otopeni e acum pe ultimul loc,  are ambitia de a reveni si de a demonstra ca nu degeaba a jucat in Divizia A".

Subtirimea lotului l-a facut pe Dohot sa afirme ca echipa ar avea nevoie urgenta de intariri. "La cum aratam acum si la ce obiectiv avem, clar e nevoie de intariri. Nu stiu insa daca vom putea aduce ceva cu o luna si jumatate inainte de sfirsitul turului. Doar in cazul olandezului Danso, care e in probe, se poate lua o decizie saptamina viitoare. In rest, trebuie sa ne autodepasim, iar tinerii din lot sa arate ca nu stau degeaba pe aici. Avem nevoie ca finalul turului sa ne prinda aproape de virful clasamentului, pentru a nu avea mare presiune in retur" a spus componentul staff-ului tehnic al CSMS, care a cerut mai mult si de la jucatorii cu care lucreaza direct: "Sincer, prestatia avuta pina acum de portarii nostri nu ma multumeste. Sint ferm convins ca ei pot avea evolutii mult mai bune".

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii