Un nou Consiliu de Administratie la FCM Poli?

marți, 27 aprilie 1999, 23:00
2 MIN
 Un nou Consiliu de Administratie la FCM Poli?

Nu trece o zi fara ca apele la FC Municipal Poli Iasi sa nu se involbureze. Astfel, ieri, presedintele gruparii din Copou, Vasile Drutca, s-a deplasat din nou la Bucuresti pentru a rezolva unele din problemele mai vechi ale clubului. Din banii de salarii s-a achitat amenda de 8 milioane de lei dictata de CCN dupa meciul cu Rocar (altfel, Poli risca sa nu joace simbata meciul de acasa cu Dunarea Galati) insa cele 25 de milioane de lei pentru stingerea litigiului cu Steaua vizavi de ultima rata din transferul lui Radu Manole nu au fost gasiti. Drept urmare se astepta verdictul care urma a fi dat, existind pericolul ca Manole sa fie pierdut desi, pe linga drepturile pe care le-a primit jucatorul, iesenii achitasera prima transa din tranferul definitiv, 25 de milioane de lei, bani care ar putea astfel sa se duca pe Apa Simbetei.
In alta ordine de idei, astazi, de la ora 17.00, la clubul CFR de la Ripa Galbena este convocata Adunarea Generala a clubului, prilej cu care se va incerca infiintarea unui nou Consiliu de Administratie. Printre numele vehiculate dintre oamenii de afaceri ieseni care ar putea sa preia chiar functia de presedinte al CA se afla fostul presedinte al clubului de la inceputul anilor ’90, profesorul Plesu, existind insa si alte piste mai mult sau mai putin viabile (Mihai Alexa sau prorectorul Universitatii Tehnice, Nicolae Badea), conducatorii actuali ai clubului iesean sperind ca macar sa se intruneasca numarul minim de persoane necesare pentru ca adunarea sa fie statutara. Ramine de vazut daca la aceasta sedinta vor participa si oficialitatile Iasului care au fost invitate.
PS: Ieri seara, presedintele Vasile Drutca a obtinut o ultima aminare in ceea ce priveste plata ultimei rate din transferul lui Manole catre Steaua. Mort, copt, clubul din Copou trebuie ca cel mai tirziu luni, 3 mai, sa achite cele 25 de milioane de lei. (Ovidiu MINEA)

Comentarii