Un spectacol de tinuta

sâmbătă, 10 noiembrie 2007, 00:31
2 MIN
 Un spectacol de tinuta

Devenit traditie, Memorialul "Gineta Stoenescu" la gimnastica ritmica a reusit sa fie din nou un spectacol de calitate pentru spectatorii care si-au gasit timp sa ajunga joi la Sala Polivalenta din Iasi.

Aflat la a III-a editie, cu o participare numeroasa formata din aproape 150 de gimnaste de la cluburi din tara si strainatate, memorialul a satisfacut cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste organizarea si valoarea concursului.

"A fost o editie mult mai valoroasa si mai reusita decit precedenta iar Gala laureatilor a fost un spectacol adevarat cita vreme copii s-au autodepasit dupa ce au scapat de emotiile din concurs.", ne-a declarat Constantin Radu, antrenor si conducator al clubului iesean CSS "Anghel Saligny".

In ciuda concurentei gimnastele clubului gazda si-au demonstrat din nou valoarea si n-au lipsit de pe nici un podium al categoriilor de concurs. Daca la "Mica gimnasta" (sportive de 7 ani) cistigatoare a fost Diana Pavel, categoria a III-a le-a gasit pe podium pe Madalina Condriuc si Georgiana Gavrilut, in urma unei gimnaste din Ucraina.

Tot o ucraineanca a fost apoi cistigatoarea categoriei a II-a, clasamentul gasindu-le pe Oana Marciuc si Alice Tocu pe locurile urmatoare. In fine, la categoria a I-a, ucraineanca Olga Pirogova si-a incheiat cariera cu un succes, ea fiind urmata in ierarhie de Cristina Dragoi si Mirela Minea.

La festivalul ansamblurilor CSS "Anghel Saligny" a iesit cistigator in disputa junioarelor cu Baia Mare si Bistrita in vreme ce la senioare Iasul a terminat pe locul III dupa ansamblurile din Odessa (Ucraina) si Baia Mare.

"Ma bucur pentru faptul ca aceasta actiune a fost un succes si multumesc pe aceasta cale pentru sprijinul acordat conducerilor Directiei de Sport, Inspectoratului Scolar, Liceului "Anghel Saligny", Fundatiei Sportului Iesean si sponsorilor McDonalds si Coca-Cola.", a mai adaugat Constantin Radu.

Comentarii