Uneori, cistiga antifotbalul

joi, 30 august 2007, 23:01
2 MIN
 Uneori, cistiga antifotbalul

Otelul: Bors – Ngapounou (’83 – S. Ilie), Nogo (’20 – Cirja), Jelev, Semeghin – Gado, Szekely, Paraschiv, Kim – Labukas (’61 – Ratnikov), Jula.
Lokomotiv: Golubovic – Markov, Varbanov, Dobrev, Savic – Ivanov, Oracev, Dafcev, Karadzinov (’84 – Koilov) – Antunovic (’63 – Dzhilas), Baldovaliev (’73 – Paskov).
Arbitri: Paulo Manuel Gomes Costa – Paolo Jorge Leite Ribeiro, João Ferreira dos Santos.
Cartonase galbene: Nogo, Gado / Antunovic, Ivanov, Dafcev, Golubovic, Markov, Karadjinov
Aspra confruntare la Galati, intre Otelul si Lokomotiv. Cu o echipa bulgara care si-a infirmat declaratiile ofensive, aparindu-se in draci, galatenii au incercat in van sa sparga reduta din fata portii lui Golubovic, care a alternat interventiile salutare cu imprecizii. De altfel, portarul sirb al sofiotilor s-a accidentat la mijlocul primei reprize, care a trebuit sa fie prelungita, din acest motiv, cu cinci minute. Lokomotiv a dominat meciul doar in primele minute, in rest jocul a fost la discretia gazdelor, care au ratat citeva oportunitati, totul culminind cu bara lui Labukas si ratarea de pomina a lui Szekely, din primul minut al prelungirilor primei reprize, cind, lansat in adincime de Jula, a ajuns singur cu portarul, dar n-a gasit solutia simpla a lobului. De partea cealalta, remarcam sutul puternic al lui Dafcev din lovitura libera, care l-a intrebuintat zdravan pe cvasidebutantul Bors.
Odata vazuti cu 0-0 la pauza, bulgarii au intensificat antijocul, in stilul Daciei Mioveni la a doua repriza a meciului cu Dinamo. Vaicareli, tavaleli pe jos, mingi zvirlite in aut, totul pentru a fragmenta jocul Otelului, cu riscul cartonaselor galbene pe care centralul portughez incepuse sa le distribuie. Galatenii au ratat inca o data in min. 65, cu Jula, singur in fata portarului,  iar Baldovaliev l-a pus pentru prima data la incercare pe Bors (’71). O noua ratare a lui Szekely in minutul 87 are darul de a risipi toate sperantele galatenilor, pentru ca, daca jocul elaborat din prima repriza n-a dat roade, este greu sa invingi, atunci cind te avinti in atac cu mingi bubuite la intimplare.

Comentarii