„Venim la vestiar!”

marți, 19 februarie 2008, 23:58
2 MIN
 „Venim la vestiar!”

– Domnule Radu, care este primul pas pe care-l veti face ca sef al Consiliului de Administratie al Politehnicii?

– Mai intii voi face o analiza foarte serioasa a situatiei existente, urmind ca apoi sa ma gindesc la pasii urmatori.

– Totusi, aveti citeva date preliminare legate de club. Cum vi se par?

– Clubul este intr-o situatie foarte proasta! Daca presedintele de onoare al clubului, primarul Nichita, nu reusea sa sensibilizeze oamenii de afaceri care au venit linga echipa, cred ca nu mai exista nici o iesire. Important este ca toti cei care au facut acest pas sint oameni foarte seriosi, cu potential si disponibilitate de a ajuta echipa.

– Ce legatura aveti cu fotbalul?

– Nu as putea spune ca ma pricep la fotbal desi traim intr-o tara in care se spune ca la fotbal si agricultura se pricepe toata lumea. Nu am avut contacte directe cu fenomenul fotbalistic, in sensul sa-l practic, ori sa fi fost pina acum implicat in diferite functii. Totusi, sint pasionat, am informatii si cunostinte fotbalistice si cred ca voi putea intelege fenomenul.

– Presedintele Boca a anuntat recent ca in doua saptamini vor fi lichidate datoriile clubului.

– A spus corect! Ca nu vor fi doua, ci trei saptamini, e alt lucru. Important este sa readucem societatea Politehnica pe linia de plutire.

– Cind vor simti jucatorii ca au un Consiliu de Administratie functional?

– Chiar in aceasta saptamina vom avea o intilnire cu formatia, mai ales ca incepe returul si vine meciul cu Steaua. Vrem sa le aratam ca stim ce facem si ca impreuna putem sa evitam retrogradarea. De altfel, nici nu concep sa nu indeplinim acest obiectiv.

Pe linia dreapta

Politehnica Iasi a intrat in ultima linie dreapta a pregatirilor partidei de duminica, cu Steaua, ieri dupa amiaza fiind programat primul antrenament specific al saptaminii, dupa "alintul" de luni. Principala preocupare a conducerii tehnice este, firesc, gasirea solutiei tactice optime in vederea disputei cu bucurestenii.

Repertoriul pe care antrenorul Ionut Popa il va stabili depinde si de materia prima pe care tehnicianul o va avea la dispozitie, lotul iesenilor fiind in suferinta.

La ora actuala sint certe suspendarile lui Milea si Kalai si neutilizarea lui Mijin, accidentat mult timp. Sub semnul intrebarii ramine si prezenta pe teren a lui Naidin si Straton, ambii cu probleme medicale.

Conform presedintelui Politehnicii, Sorin Boca, nici Buta nu va fi prezent duminica pe teren, raminerea fotbalistului in Ucarina fiind iminenta: "Luni seara i-am dat jucatorului acceptul de a sta pina vineri in Ucraina. Din cite am discutat cu el si cu reprezentantii echipei la care Cornel vrea sa plece, transferul se va realiza in aceasta saptamina. Deoarece actele nu s-au semnat inca, acum pot sa spun doar ca plecarea lui Buta se va realiza in proportie de 99%".

In ceea ce priveste biletele, acestea se vor vinde simbata, intre orele 9 si 17, distribuirea lor urmind sa continue si duminica in cazul in care tichetele nu vor fi epuizate in preziua partidei.

Comentarii