Victoriile incep sa curga

luni, 11 februarie 2013, 21:49
2 MIN
 Victoriile incep sa curga

CSMS Iasi a disputat ieri un nou joc amical in Antalya, acolo unde echipa pregatita de Liviu Ciobotariu deruleaza al doilea cantonament al anului. Intalnind pe PFC Montana, echipa clasata in subsolul primei ligi bulgare (locurile XIII – XV din 16 formatii) la sfarsitul turului, Iasul a castigat cu scorul de 1-0 (1-0). Unicul gol a fost marcat de Tiganasu, in minutul 30.

CSMS s-a bazat in startul intalnirii pe: Irimia – Cretu, Tincu, Avramia, Vladu – Milea, Straton – Ciucur, Moutinho, Tiganasu – Herghelegiu. Dupa pauza au mai evoluat Mihalachioaie, Mitrea, Cl. Ionescu, Cl. Tudor, Semenenko.

Reamintim, in celelalte meciuri de verificare disputate pana acum, CSMS a suferit doua infrangeri – 0-3 cu CSM Pascani, in Copou si 0-1 cu Cernomoret Odessa (Ucraina I), in Antalya – si o victorie, 2-0 cu Sankt Polten (Austria II), tot in provincia din sudul Turciei.

Daca nu apare nimic neprevazut, Iasul va mai juca doua partide amicale in actualul stagiu centralizat: astazi, de la ora 17:30, cu Puskas FC Academy U19 si joi, cu Napredak Krusevac (lider in Serbia II). Initial, adversarul de astazi trebuia sa fie Vasas Budapesta, fosta campioana a Ungariei, care evolueaza in liga secunda, dar – cum se intampla deseori in Antalya – partenerul de joc al iesenilor s-a schimbat. Puskas FC Academy U19 este, asa cum o arata denumirea, echipa unei Academii de Fotbal creata in memoria fostului mare jucator maghiar Ferenc Puskas si activeaza in campionatul U19 al Ungariei, unde ocupa actualmente locul III. Informatiile din Antalya au fost oferite de Mircea Ungureanu, ofiterul de presa al CSMS.

Comentarii