Vin banii la jucatori!

miercuri, 09 mai 2012, 21:53
1 MIN
 Vin banii la jucatori!

Parcursul bun avut de CSMS Iasi in ultima perioada ii "sileste" pe sefii clubului sa umble la conturi. In aceasta saptamana, fotbalistii ieseni au fost anuntati ca vor incasa primele cuvenite pentru rezultatele excelente inregistrate in luna aprilie, cand trupa pregatita de Ionut Popa a invins pe FC Snagov, Callatis Mangalia (in deplasare), CF Braila, FCM Bacau si CS Otopeni si a remizat la Constanta, cu Viitorul. Conform Regulam entului de Ordine Interioara, fiecare titular al unui meci castigat de ieseni acasa primeste 600 de lei, suma dublandu-se pentru un joc in deplasare. In cazul in care CSMS va promova, la finalul sezonului se vor acorda fotbalistilor inca o data cate 600 de lei pentru o victorie acasa si 1 200 de lei pentru un succes in deplasare. In ceea ce priveste jocul de la Constanta, CSMS a evoluat pe o prima speciala.

De mentionat faptul ca, pana acum, jucatorii ieseni au incasat un singur bonus in 2012, ca urmare a succesului obtinut la Buzau, cu Gloria. Primele pentru jocurile din luna mai vor fi achitate dupa terminarea campionatului.

Referitor la salarii, acestea sunt la zi, drepturile pe luna aprilie trebuind a fi platite, conform contractelor, pana pe 15 mai. In momentul in care bonusurile pentru jocurile disputate in luna aprilie vor fi achitate, singurele restante fata de fotbalisti vor fi cele legate de chiriile apartamentelor in care jucatorii locuiesc.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii