Vine ploaia de la Cluj?

vineri, 17 noiembrie 2006, 22:02
3 MIN
 Vine ploaia de la Cluj?

Politehnica Iasi spera sa iasa astazi din pasa neagra in care navigheaza de trei runde, interval in care trupa lui Ionut Popa nu a cucerit nici un punct. Desi au o misiunea foarte grea, disputa cu CFR Cluj, moldovenii vor sa confirme faptul ca se simt bine pe arena din cartierul Gruia al Clujului, acolo unde nu au pierdut de la ultima revenire in prima liga. De altfel, evitarea esecului in disputa cu ceferistii e o conditie sine qua non pentru ca Poli sa-si atinga obiectivul stabilit pe finalul turului, atingerea cotei 0 in clasamentul adevarului. In acest scop, Poli a incercat sa diminueze oboseala acumulata in ultimele zile, facind deplasarea spre Ardeal ieri dimineata, sedinta de pregatire din acea zi fiind anulata. Oaspetii de astazi au in continuare mari probleme de lot, neputind conta pe capitanul echipei Onut (suspendat), Toma, Miclea, Bilba si Palimaru, accidentati, si pe Gavatorta, revenit joi in tara. In ceea ce-l priveste pe Cernoch, acesta este anuntat incert, prezenta lui pe teren depinzind de verdictul de ultim moment al medicului. In aceste conditii, Poli ar putea incepe partida intr-o formula inedita, cu trei fundasi centrali de marcaj in primul 11, Bernard avind sanse de a fi titularizat in zona dreapta. Gindul lui Popa legat de aceasta formula se datoreaza si faptului ca gazdele joaca de obicei cu trei virfuri din primul minut.
Antrenorul gazdelor, Cristiano Bergodi, nu are inaintea acestui meci probleme de efectiv, cu exceptia portarului Martin Tudor, accidentat de mai mult timp, nici o indisponibilitate neatingindu-i echipa. De aceea, e de asteptat ca italianul sa arunce in lupta jucatorii cei mai buni pe care-i are la dispozitie, dintr-un lot in care concurenta pe posturi e foarte mare. Acest fapt este, insa, normal daca tinem cont de faptul ca CFR are ca obiectiv in acest sezon calificarea intr-o cupa europeana. Mai trebuie mentionat faptul ca, de la plecarea lui Dorinel Munteanu de pe banca ardelenilor, jucatorii portughezi adusi in aceasta vara sub Feleac au credit din ce in ce mai mare.
Formatiile probabile
CFR: Stancioiu – Panin, Jula, Cadu, Miclaus – M. José, Minteuan, Oliveira – Semedo, Anca, Surdu.
Politehnica: Branet – Bernard, Ciobanu, Ir. Ionescu, Bordeanu – Buta, Saric, Iurisniti, Sfirlea – Onofras, Cernoch (Tincu).
Arbitri: Orlando Trandu; Cristian Nica, Sebastian Gheorghe.
Observatori: M. Ionescu, A. Huzu.
S-a intors „Gava”
Revenit joi seara in Iasi, Alejandro Gavatorta a efectuat ieri prima sedinta de pregatire in Copou, dupa o absenta de circa trei saptamini. „Chiar daca in Argentina am facut alergari zilnic, simt ca sint in urma cu pregatirea. Totusi, daca va fi nevoie de mine, sint gata sa joc cu Otelul” , a declarat argentinianul, care a afirmat ca s-a linistit psihic si ca decizia de revenire in Romania a luat-o datorita dorului imens de gazon. Mijlocasul Politehnicii a mai afirmat ca este gata sa-si duca pina la capat contractul cu echipa ieseana, ce expira in iunie 2007 si nu exclude o prelungire a intelegerii. „Eu vreau sa-mi respect contractul actual. Dupa terminarea meciurilor din acest an, voi avea citeva discutii cu conducerea si vom stabili exact ce vom face pe viitor. Daca vom cadea de acord asupra conditiilor, e posibil chiar sa-mi prelungesc contractul cu Poli” a spus Gavatorta, care spera sa fie reprimit cu bratele deschise de suporteri: „Eu am ramas acelasi, indiferent de speculatiile aparute in anumite ziare. Vreau sa-mi fac datoria fata de echipa si sper ca si fanii sa fie alaturi de mine, asa cum au fost si pina acum”.
Bilba si-a aurit masina
Face ce face Ionut Bilba si socheaza mereu. Chiar daca s-a accidentat destul de serios in meciul cu Dinamo, fiind incert si pentru meciul de vinerea viitoare cu Otelul Galati, golgeterul Politehnicii din sezonul trecut iese si acum la rampa. Motivul, de aceasta data, este masina sa, un „Volkswagen Passat” de culoare neagra, achizitionata in acest an, care a fost „alintata” intr-un mod mai putin obisnuit: ornamentele sale cromate au fost imbogatite cu un strat de aur! Pentru cele aproximativ 27 de grame de metal pretios cu care si-a dotat masina, Bilba spune ca a platit circa 1 500 de euro, pretul pentru un centimetru patrat de depunere fiind putin mai mare de 1 euro. Serviciile, asigurate de o firma ieseana, l-au cucerit pe fotbalist, acesta anuntind ca se gindeste sa apeleze la acest tratament si pentru jentile VW-ului sau!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii