Vine una, pleaca doua

joi, 31 iulie 2008, 21:08
2 MIN
 Vine una, pleaca doua

Programata in aceasta saptamina, reunirea echipei iesene de baschet feminin n-a gasit la apel decit sase jucatoare. Monica Bordeianu, Sorana Gavilescu, Ana-Maria Borcila, Ala Causan, Camelia Birsan si Alexandra Cilibiu au raspuns prezent insa efectivul va mai scadea in conditiile in care Gavrilescu si Borcila au primit acceptul sa plece pe Litoral pentru ca au deja achizitionate bilete.

Pe Aurelia Lazar iesenii au asteptat-o la negocierea unui nou contract dar ea nu va ajunge la Iasi mai devreme de 10 august din cauza unor probleme de familie, Doina Panait a primit si ea invoire cita vreme a fost pina de curind in turneu cu lotul national de junioare iar Manuela Tecoanta s-a maritat la Sibiu si ezita sa continue activitate dar nici iesenii n-au insistat pentru ea. "Din lotul vechi ar mai fi Irina Suetina insa ea nu mai intra in calculele antrenorului Gabi Mihailescu.", spune directorul sportiv Marius Cosoi.

Daca iesenii vor trebui in perioada urmatoare sa negocieze prelungiri de contracte pentru Lazar, Panait si Causan, in aceste zile incearca sa perfecteze si primul transfer, play-makerul de 24 de ani Andra Stefanescu, care a a mai jucat la Tirgoviste iar in sezonul trecut a evoluat in Franta si este libera de contract.

In privinta celorlalte doua posibile nume noi, ambele pentru postul de pivot, lucrurile stagneaza pentru ca Ana-Maria Chirila (CET Govora) asteapta mai intii efectele unei oferte venite din Spania iar Daniela Santa (Teleorman Alexandria) are situatia contractuala destul de incurcata si se asteapta avizul conducatorilor federali in acest sens. "Cu fetele care sint vom face pregatire usoara in perioada urmatoare iar antrenamentele in efectiv complet vor incepe dupa 10 august.", a mai adaugat Cosoi, care, in conditiile lipsei actuale de efectiv, a anulat si turneul programat astazi si miine la Galati.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii