Vinovatul fara vina

miercuri, 15 septembrie 2010, 23:20
1 MIN
 Vinovatul fara vina

Sperantele Clubului Sportiv Municipal Universitar Politehnica Iasi de a-l scapa pe Paul Catalin Tincu de o suspendare s-au naruit ieri. Desi a fost eliminat gratuit in meciul de vineri, de la Mioveni, mijlocasul iesenilor nu va avea drept de joc in urmatoarele doua runde. Anuntul a fost facut de presedintele gruparii din Copou, Grigore Sichitiu. "Membrii Comisiei de Disciplina ne-au dat dreptate, insa au sustinut ca nu pot anula un cartonas rosu. Drept urmare, Tincu a fost suspendat doua etape" a spus seful executivului iesean, care a mai precizat ca Adrian Drida, care a fost si el eliminat la Mioveni, pentru cumul de cartonase galbene, va sta o etapa. Drept urmare, Poli va avea trei suspendati in meciul de simbata, cu Alro Slatina, cind Mihai Panc isi va ispasi a doua etapa de suspendare din cele trei primite in urma eliminarii din intilnirea cu FC Arges.

Altfel, conducerea CSMU Politehnica a anuntat ca, incepind de astazi, vor fi puse in vinzare abonamente pentru turul sezonului 2010-2011. Un abonament la peluze costa 25 de lei, unul la tribune – 50 lei iar la tribuna 0 – 100 lei. Copiii sub 14 ani si persoanele peste 65 de ani beneficiaza de reduceri. De asemeni, preturi reduse au si abonamentele care vor fi achizitionate de membrii unei familii.

In ceea ce priveste lotul de jucatori, aseara era asteptat in Copou un atacant olandez, care urmeaza sa dea probe in zilele urmatoare

Comentarii