Ziua clarificarilor

Subtitlu

miercuri, 14 ianuarie 2009, 21:39
2 MIN
 Ziua clarificarilor

Politehnica Iasi se afla in goana disperata pentru clarificarea componentei bancii tehnice, intensificind ieri cautarile pentru numirea unui antrenor principal. Presedintele Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a continuat sa pastreze discretia asupra tintelor pe care le are: "Am luat mai multe informatii, am purtat mai multe discutii, am avut si citeva negocieri, insa nu are sens sa intru in amanunte, pentru ca nimic nu e clar. Vom comunica opiniei publice hotarirea pe care o vom lua abia atunci cind va fi ceva concret. Aceasta deoarece este posibil, in continuare, ca lucrurile sa se schimbe de la o ora la alta. Ce pot sa spun acum este un lucru pe care l-am mai afirmat, si anume ca echipa va pleca in cantonament cu un antrenor principal care sa faca astfel incit campania de evitare a retrogradarii sa aiba sanse ridicate de izbinda".

Desi nimeni nu recunoaste oficial, ieri, mai multe surse de mare incredere au confirmat stirea pe care "Ziarul de Iasi" a publicat-o in numarul de miercuri in privinta tintei numarul 1 avute de gruparea din Copou pentru coordonarea bancii tehnice, aceasta fiind Cristiano Bergodi. De altfel, Boca a fost vazut ieri in Bucuresti discutind cu Renzo Rossi, persoana cu care Bergodi a colaborat in Romania. Boca nu a vrut sa comenteze acest lucru, la fel de discret fiind si Rossi: "Nu am ce sa comentez pe marginea subiectului Politehnica Iasi. Cind va fi ceva clar, voi spune". Principalul dezavantaj al posibilului mariaj dintre Poli si fostul jucator al lui Lazio il constituie pretentiile materiale ridicate ale italianului.

De aceea, Politehnica nu a renuntat la deschiderea celorlalte piste pe care le-a mai luat in calcul, Dorinel Munteanu si Basarab Panduru, ambii fiind plasati tot in categoria tehnicienilor scumpi. Dintre "abordabili", principalele nume vizate sint Gheorghe Poenaru si Marian Bondrea. In contextul neclar existent in Copou, exista in cadrul FC Politehnica si unele voci care afirma ca demisionarul Ionut Popa ar putea fi determinat sa se razgindeasca.

In principiu, astazi pot sa apara ceva clarificari, mai ales ca timpul preseaza luarea unei decizii. Fotbalistii ieseni vor termina de efectuat vizita medicala iar miine, conform programarii initiale, echipa ar trebui sa plece spre cantonamentul de la Debrecen, din Ungaria

Comentarii