Eveniment

Ai cumva o păturică? Ediția a 9-a

Prieteni fără prieteni

marți, 13 decembrie 2016, 10:35
2 MIN
 Ai cumva o păturică? Ediția a 9-a

Iarnă. Joacă. Zăpadă. Frig. Nepăsare. Singurătate. Suflet. Inocență. Dragoste. Astea sunt doar câteva dintre gândurile pe care Roca le-a avut atunci când a decis să organizeze prima ediție „Ai cumva o păturică?”, dedicată prietenilor noștri patrupezi, pentru care iarna nu e deloc la fel de blândă cum e cu noi. Au trecut nouă ani de atunci. Nouă ani în care din ce în ce mai mulți iubitori ai micilor patrupezi fără stăpân au pus mână de la mână și au hotărât să le facă viața măcar puțin mai frumoasă.

 

Anul acesta, căţeii de la padocurile din Iaşi au la fel de mare nevoie de tine şi de puţinul pe care eşti dispus să îl oferi. Dacă nu îţi permiţi încă să adopţi, dar vrei să-i vezi fericiţi, poţi trece oricând ai timp pe la Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos sau pe la Padocul din Tomeşti să le duci ceva de mâncare (inclusiv pâine, primită cu foarte mare entuziasm). Poți trece chiar și numai pentru a le oferi un strop de afecțiune, un zâmbet, o mângâiere sau orice urmă de atenție, pentru care îți vor fi mai mult decât recunoscători.

Dacă îți este peste mână să ajungi până acolo, noi te așteptăm sâmbătă, 17 decembrie 2016, între orele 14:00 și 16:00, în parcarea Felicia Carrefour (Bularga), cu orice îți prisosește prin casă: haine vechi, covoare, pături, jucării, produse pentru curățenie (clor, detergent, dezinfectant etc) medicamente şi hrană pentru cățeii de la padocul Max Dog, Adăpostul de câini din Târgu Frumos şi Padocul din Tomeşti. Oricât de puțin poți aduce, nu te resemna gândindu-te că nu va conta. Ce înseamnă puțin pentru tine, este de fapt enorm pentru fiecare cățel în parte, așa că aruncă un ochi prin lucrurile din casă și vezi de ce nu mai ai nevoie.

Și nu uita: poți face oricând o adopție! Nu vei schimba lumea, dar, pentru fericitul ales, ea va deveni cel mai frumos loc cu putință. Și îți va spune lucrul ăsta ție și alor tăi în fiecare zi din câte îi va da Dumnezeu. Cu reală dragoste, devotament și respect, pentru că nu-ți va cere niciodată ce nu-i poți oferi, dar și-ar da oricând viața pentru prietenul lui.

Indiferent de efortul pe care poți să îl faci, nu ezita. Orice gest va fi bine primit, apreciat și răsplătit înzecit de îndată ce te uiți în ochii blânzi ai sărmanilor patrupezi. Măcar o dată pe an, hai să arătăm că ne pasă, că putem fi și noi prieteni la rândul nostru pentru niște ființe care ne sunt alături oricând, oricum, oricât. Necondiționat.

 

Comentarii