Campionatul a început, transferurile continuă

joi, 16 iulie 2015, 01:43
1 MIN
 Campionatul a început, transferurile continuă

ASA Târgu Mureş i-a cedat pe Constantin şi Varga şi l-a luat pe Jazvic

 
 
* Fundaşul Marius Constantin a fost împrumutat pentru o perioadă de cinci luni grupării chineze Jiangsu Guoxin Sainty FC, antrenată de Dan Petrescu. Acesta  a plecat de la ASA Târgu Mureş după disputarea Supercupei României cu Steaua, din cauza problemelor apărute la clubul ardelean, ale cărui conturi au fost blocate în urma unei anchete a DNA. Marius Constantin, în vârstă de 30 de ani, a venit la ASA în vara anului trecut. Anterior, el a mai evoluat la FC Braşov, Rapid şi FC Vaslui.
* Gruparea ASA Târgu Mureş a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, achiziţionarea jucătorului croat Filip Jazvic, care în sezonul trecut a evoluat la CFR Cluj.  În vârstă de 24 de ani, Javzici a mai jucat la formațiile Inter Zapresic, NK Istra şiu Hrvatski Dragovoljac. În Liga 1 are 18 prezenţe şi două goluri, iar în Cupa României a evoluat de patru ori.
*  Mijlocaşul Dacian Varga a semnat un contract cu Petrolul Ploieşti valabil pentru un sezon, informează site-ul oficial al grupării ploieştene. Dacian Varga a evoluat, în cariera sa, la Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid Bucureşti, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, Universitatea Craiova şi, ultima dată, la ASA Târgu Mureş. El a câştigat campionatul României în 2009 cu Unirea Urziceni.
 
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii