De Business

Punem punctul pe știi

Curs important privind legislaţia muncii la Camera de Comerţ

marți, 12 iulie 2016, 01:50
2 MIN
 Curs important privind legislaţia muncii la Camera de Comerţ

Camera de Comerţ şi Industrie organizează un curs autorizat la care ieşenii se pot pune la punct cu ultimele prevederi ale legislaţiei în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (SSM). Înscrierile pentru cursul de inspector în acest domeniu au început deja, au transmis oficialii Camerei de Comeţ.

Cursul se va desfăşura în perioada 20 iulie-24 august, iar, la final, în urma unui examen final susţinut în faţa unei comisii, cursanţii vor putea obţine un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. „Am lansat înscrierile pentru un nou curs – cel de Inspector SSM (88 ore) – un curs foarte important care aduce informaţia la zi în acord cu prevederile legislaţiei în vigoare la acest moment. Cursul este adaptat la noutăţile legislaţiei în domeniu şi va avea un pronunţat caracter interactiv şi aplicativ. Înscrierile se realizează online, pe site-ul nostru, www.cciasi.ro, iar cursul se va desfăşura la sediul instituţiei din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27”, a precizat în scris Adina Sardare, coordonatorul Centrului de Training al Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi.

Pentru anumite categorii de salariaţi, pentru şomeri, precum şi pentru înscrierile colective sunt prevăzute discounturi, iar plata cursului se poate face eşalonat, sub forma unui avans achitat până la începerea cursului şi a unei tranşe finale până la terminarea acestuia.„Beneficiem de un lector valoros şi condiţii logistice optime pentru desfăşurarea cursului. Cursul se adresează în mod direct atât firmelor, pentru pregătirea şi perfecţionarea personalului acestora, cât şi persoanelor fizice individuale care doresc să dobândească sau să-şi îmbunătăţească propriile competenţe pentru şanse mai bune pe piaţa muncii”, a conchis Sardare. 

 

 

Comentarii