EXCLUSIV (IMAGINI): Un medic israelian beat turtă şi-a făcut praf BMW-ul la Gară

vineri, 11 septembrie 2015, 05:20
1 MIN

Un medic israelian care s-a urcat beat criţă la volan, şi-a făcut zob autoturismul într-un accident pe bulevardul Nicolae Iorga, în faţa Gării Internaţionale Nicolina.

Accidentul s-a produs în jurul orei 5:30. Medicul cu o alcoolemie de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat circula cu viteză foarte mare dinspre Podu de Piatră catre fostul Bazar.

El a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, s-a izbit violent de o bordură înaltă din faţa filialei BCR, a ricoşat într-un stâlp şi s-a învârtit de 2-3 ori în aer.

Maşina s-a făcut praf, însă şoferul a scăpat teafăr. Când a fost testat de către poliţişti, a început să facă scandal şi a înjurat presa în limba engleză. Agenţii au încercat să îi ia alcoolemia de mai multe ori, însă acesta nu vroia să sufle în aparatul Drager.

El a precizat ca este student la Medicină şi că este din Israel. Medicul a fost transportat de către poliţişti la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Comentarii