FOTO: Un șofer a întors mașina în fața unui Audi. Trei persoane au ajuns la spital

luni, 11 aprilie 2016, 18:33
1 MIN

Accident rutier din cauza neatenției la Moțca. Din primele cercetări reiese că un șofer a întors mașina într-o pantă, fară să se asigure, fiind surprins și accidentat de un autoturism care circula în direcția Moțca – Pașcani. Coliziunea între cele două mașini a fost puternică, una dintre ele ajungând pe sensul celălalt de drum, scrie newspascani.ro. 

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă una singură a fost mai grav, în urma accidentului rutier ce a avut loc în jurul orei 14.00 pe DN2. Victima  a fost consultată de echipa de medici de pe Ambulanța solicitată la fața locului, apoi pentru investigații suplimentare a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din Pașcani.

Momentul a fost destul de tensionat pentru cei implicați în accidentul rutier dar și pentru rudele acestora. A fost doar un pas până a se lua la bătaie. 

Șoferul care mergea regulamentar, un tânăr în vârstă de 28 ani din comuna Mirslovești spune că a frânat însă nu a putut evita ciocnirea mai ales că șoferul celelaltei mașini întorcea în pantă, fără să se asigure.

Fiindcă accidentul rutier a avut loc în această după amiază, în jurul orei 14.00, circulația s-a desfășurat cu greutate, microbuzele pline cu pasageri fiind nevoite să aștepte minute bune.

La fața locului au venit și echipaje de la Poliția Rutieră Pașcani, Criminalistică pentru a face măsurători și agenții de poliție din comună. S-a deschis dosar penal și cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului rutier. newspascani.ro.

FOTO: newspascani.com si newspascani.ro.

Comentarii