I-au spus că au nevoie de ajutor şi i-au pulverizat spray paralizant în ochi la Iaşi

vineri, 01 august 2014, 08:53
1 MIN
 I-au spus că au nevoie de ajutor şi i-au pulverizat spray paralizant în ochi la Iaşi

A vrut să îi ajute şi a fost prădat în mijlocul străzii!

Un tânăr de 22 de ani din Iaşi ieşise seara în oraş, când a văzut venind spre el un cuplu. Bărbatul i-a cerut acestuia să-l ajute să efectueze un apel telefonic, spunând că este o chestiune urgentă pe care trebuie să o rezolve. Băiatul, de bună-credinţă, a crezut că face un bine şi i-a întins acestuia mobilul.

Într-o fracţiune de secundă, a văzut cum bărbatul o zbugheşte la fugă. N-a apucat să facă niciun pas spre el, că s-a trezit cu spray paralizant pulverizat în ochi de fata de 17 ani, care imediat s-a făcut nevăzută.

"La data de 31.07.2014, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, l-au condus la sediul poliţei pe C. P., de 33 ani şi P. M., de 17 ani, ambii din municipiul Iaşi, despre care s-a stabilit că sunt persoanele bănuite de comiterea tâlhăriei. Bărbatul şi minora au fost reţinuţi pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

 

Comentarii