Mihai Chirica: „E o victorie de etapă a lui Dragnea. Va fi o vară fierbinte”

miercuri, 21 iunie 2017, 13:40
1 MIN
 Mihai Chirica: „E o victorie de etapă a lui Dragnea. Va fi o vară fierbinte”

Primarul Iașului Mihai Chirica, un aprig contestatar al liderului PSD Liviu Dragnea, a declarat astăzi că aprobarea moțiunii de cenzură în Legislativ era de așteptat, atât timp cât au fost atrași la vot și parlamentarii din grupul minorităților.

„Rezultatul la votul moțiunii a fost destul de predictibil, mai ales după ce s-a folosit și de votul altor partide, cum ar fi grupul minorităților. Astăzi, PSD nu a câștigat absolut nimic. Este o victorie de etapă a lui Liviu Dragnea. Va fi o vară fierbinte, o toamnă și mai fierbinte”, a comentat primarul Iașului, Mihai Chirica.

Zilele trecute, fostul lider al PSD Iași spunea că parlamentarii ieșeni care vor vota moțiunea de cenzură „se vor compromite”. Din informațiile „Ziarului de Iași”, toți parlamentarii PSD Iași, cu o excepție (Nicu Bănicioiu) au votat pentru aprobarea moțiunii.

„Sper să o fi făcut în cunoștință de cauză și sper ca în spatele votului să fi fost interesul comunității care i-a ales și nu interesul personal”, a comentat Chirica.

Mai multe reacții la votul din Parlament puteți citi în ediția de mâine a „Ziarului de Iași”.

Comentarii