Optimism la CSMS

vineri, 08 mai 2015, 01:43
2 MIN
 Optimism la CSMS

Preşedintele Florin Prunea crede că echipa ieşeană e capabilă să nu piardă sâmbătă, la Craiova. Restanţele financiare faţă de jucători au fost diminuate considerabil

 
Delegaţia CSMS Iaşi a plecat ieri spre Craiova, pentru meciul de sâmbătă, cu CS Universitatea, din etapa a XXXI-a a Ligii I de fotbal. În ciuda faptului că doi dintre jucătorii de bază ai echipei, Ovidiu Mihalache şi Alexandru Ţigănaşu nu au făcut deplasarea, aceştia fiind suspendaţi din cauza cumulului de cartonaşe galbene, preşedintele CSMS, Florin Prunea, este optimist în privinţa rezultatului partidei din Bănie. “Lotul nostru este echilibrat, avem soluţii pentru a acoperi orice absenţă. Sunt optimist că jucătorii care vor intra sâmbătă vor face totul pentru a obţine un rezultat pozitiv. Şi un punct este bun la Craiova, orice punct contează în acest final de sezon. Bine, cu o victorie am fi siguri de atingerea obiectivului, însă important este să nu pierdem” a declarat şeful executivului ieşean. Prunea a mai spus că sentimentele nu îşi au loc în meciul de sâmbătă: “Eu am trăit o perioadă foarte frumoasă la Craiova, când eram jucător. Foarte bine s-au simţit în Oltenia şi Nicolo Napoli şi Ciucă şi Mitic, chiar dacă e vorba de o altă echipă (Turnu Severin n.r.). Oricum, nu avem timp de sentimentalisme. Noi trebuie să rezolvăm ecuaţia retrogradării cât se poate de repede, miza şi presiunea pe final de sezon vor fi din ce în ce mai mari”.

Un alt atu important al echipei ieşene în viziunea fostului portar este şi psihicul jucătorilor. “Forma bună, apropierea de ţinta propusă şi faptul că restanţele financiare s-au diminuat alimentează starea bună existentă la nivelul vestiarului. Acum, mai avem un singur salariu restant şi două prime, pentru meciurile cu Universitatea Cluj şi FC Braşov. Cu siguranţă, vor fi achitate şi acestea, astfel că jucătorii au liniştea necesară pentru a se concentra numai şi numai la fotbal” a încheiat Prunea.

Comentarii