Pedeapsa unei femei care a umblat la butoiul cu vin: legată şi bătută cu biciul

marți, 06 decembrie 2016, 02:51
1 MIN
 Pedeapsa unei femei care a umblat la butoiul cu vin: legată şi bătută cu biciul

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 76 de ani care este acuzat de lipsire de libertate şi violenţă în familie. 

Petru Lungu a fost deferit justiţiei după ce şi-a pedepsit nevasta care umblase la butoiul de vin. Potrivit anchetatorilor, fapta a avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie, imediat după ce cei doi bătrâni făcuseră vinul. În acea seară, Lungu i-a reproşat soţiei sale că a umblat la butoiul cu vin, femeia reacţionând şi, potrivit declaraţiei bărbatului, lovindu-l. Petru Lungu a ripostat şi a lovit-o pe soţia sa cu un obiect contondent.

Ulterior, a legat-o cu o sfoară de mâini şi a continuat să o bată cu un bici, dar şi cu pumnii, până ce victima şi-a pierdut cunoştinţa. „Ulterior agresiunii, inculpatul a plecat de acasa. A doua zi, un nepot de-al victimei a găsit-o pe aceasta. Femeia a suferit răni ce au avut nevoie de 14-15 zile de îngrjiri medicale“, ne-a precizat Monica Palaghia, prim-pro­curorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Comentarii