Încă doi jucători, aproape de CSMS: Mitic şi Dias.

sâmbătă, 14 iunie 2014, 01:40
2 MIN
 Încă doi jucători, aproape de CSMS: Mitic şi Dias.

Fundaşul sârb şi mijlocaşul portughez sunt cu un pas în curtea CSMS

 
Aşa cum a făcut-o şi în iarnă, CSMS Iaşi este foarte activ pe piaţa transferurilor. După ce şi-a asigurat serviciile fundaşului Lucian Cristian Munteanu, care a evoluat în sezonul recent încheiat la Săgeata Năvodari, gruparea ieşeană este foarte aproape de a mai parafa două transferuri. “După cum am promis, ne mişcăm repede pe piaţa transferurilor. Am semnat deja cu Cristi Munteanu, ne-am înţeles cu Mitic şi Dias. Dacă nu vor apărea modificări de ultimă oră, cei doi vor semna luni contracte cu noi” a declarat preşedintele executiv al CSMS, Florin Prunea.
Davide Alexandre Pinto Dias, care a împlinit 31 de ani pe 12 aprilie, este un mijlocaş portughez de 1,79 metri care s-a lansat la Estrela Amadora. După ce a mai evoluat în ţara natală la Braga (2005-2007) şi Naval (până în 2011), Dias a trecut, pentru o scurtă perioadă, în Cipru, la Apollon Limassol. Fostul internaţional de tineret portughez a ajuns în România în 2012, la Braşov, unde a evoluat şi sezonul trecut, după o haltă la FC Vaslui.

În ceea ce-l priveşte pe Mitic, acesta este un nume cunoscut ieşenilor. Sârbul născut pe 22 ianuarie 1984 la Belgrad, care poate juca fundaş dreapta şi mijlocaş defensiv, a fost legitimat la Iaşi în 2013, el fiind venit de la CS Severin, unde a evoluat din 2007. După retrogradarea CSMS în eşalonul secund, în vara trecută, Mitic, care a ajuns în România de la Sopot Belgrad, a plecat la FC Universitatea Craiova.

Comentarii