Secretul tragic din trecutul Oanei Cuzino: Fostul ei soț s-a sinucis

luni, 19 august 2013, 09:06
1 MIN
 Secretul tragic din trecutul Oanei Cuzino: Fostul ei soț s-a sinucis

Oana Cuzino a fost maritata cu Mircea Stanescu, fiul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu, care s-a sinucis, la 39 de ani, dupa ce accidentase mortal un barbat, pe o trecere de pietoni.

Fost ziarist la “Dimineata” si “Ziua”, Mircea Stanescu a cunoscut-o pe Oana Cuzino la sfarsitul anilor ’90, cand aceasta debuta in presa, la cotidianul “National”. Cei doi s-au casatorit cand Mircea a facut pasul spre politica, fiind consilier pentru doi prim-ministri, Radu Vasile si Mugur Isarescu. Mariajul celor doi s-a destramat insa rapid, Oana Cuzino maritandu-se ulterior cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern, cu care are o fetita pe nume Naomi. Mircea Stanescu si-a continuat drumul in politica, scrie wowbiz.ro

In 2004 a intrat in Camera Deputatilor, dupa ce a candidat pe listele Partidului Democrat, partid pe care l-a parasit in 2006 pentru PSD. La 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stanescu a omorat un barbat pe o trecere de pietoni din Bucuresti si urma sa fie audiat pe 12 ianuarie. In seara de 5 ianuarie 2009, la noua zile dupa accident, Mircea Stanescu s-a sinucis, fiind gasit impuscat in cap in apartamentul sau din cartierul Panduri.

 

Comentarii