VIDEO: Acest român este unic în lume. Privește ce jonglerii mortale face

vineri, 26 august 2016, 07:45
2 MIN
 VIDEO: Acest român este unic în lume. Privește ce jonglerii mortale face

Ți se taie răsuflarea. Ultima aventură a bănățeanului Flaviu Cernescu te lasă cu gura căscată. Acesta a urcat pe un turn de 256 de metri din Târgu Jiu și a mers cu monociclul pe coronamentul acestuia. Mai mult, a și jonglat cu niște portocale, la înălțime, și a stat atârnat de scripetele gigantului din Târgu Jiu. 

Flaviu nu este la prima aventură (VEZI AICI). Din „isprăvile” sale, aceasta este una dintre cele mai… la limită și mai dorită. Flaviu dorea de mult timp să se dea cu monociclul pe buza unui turn înalt. A făcut-o. A găsit acest turn la Târgu Jiu, a urcat pe el și… s-a dat.
 

 
„Este turnul din Tărgu Jiu, ca și înălțime e în Top 10 în România. Este un turn înalt, are 256 de metri. Turnul, ca și construcție, seamănă cu cel din Pitești, la vârf. Ca și coronament a fost foarte atractiv pentru mine să mă dau cu monociclul pe vârf. Acesta are un coronament ceva mai îngust, mai mic de un metru și jumătate. Turnul acesta a întrunit toate condițiile, peisajul este grozav, cu Jiul, cu un oraș frumos. A fost un turn interesant. Am făcut și o atârnare, traversa metalică mi-a conferit încredere”, a spus Flaviu, potrivit tion.ro.
 
Flaviu s-a dus de dimineață pe turn, înainte de răsărit, când a ajuns sus era deja lumină.
 
„Jongleria și atârnarea au fost bonus, dar ideea a fost să mă dau cu monociclul. Acum mi-am bifat dorința asta”, a spus Flaviu.
 
După cum se vede și în materialul video, bătea și vântul dinspre oraș, iar unele cărămizi se mișcau. Când a ajuns pe turn, Flaviu a inspectat tot terasamentul, pentru a fi sigur. Flaviu are mai multe proiecte puse pe „hold”… dar spune că nu peste mult timp le va da… „play”.

Comentarii