VIDEO/FOTO: Biciclistul omorât dimineață la Horpaz era instructor în ciclism EXCLUSIV

joi, 27 octombrie 2016, 06:14
2 MIN

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață lângă Horpaz. Un biciclist a murit după ce a fost lovit de șoferul unei Dacii 1300. Biciclistul are 38 de ani iar soferul, 57.

ORA 12:20

Biciclistul lovit în această dimineață la Horpaz a murit, ne-au declarat polițiștii.

Din primele cercetări a rezultat că șoferul a produs accidentul în timp ce depășea o mașină.

De asemenea, s-a mai stabilit că biciclistul nu purta vestă reflectorizantă și nici un alt semn luminos în partea din față a bicicletei motive pentru care, au mai precizat polițiștii, șoferul nu l-a văzut.

Victima se numește Ionuț Iancu (FOTO) și era ciclist profesionist și instructor de ciclism .

ORA 7:35

Șoferul nu recunoaște că el ar fi lovit biciclistul, chiar dacă parbrizul este spart și sunt urme de sânge pe toata strada. ”Nu știu cum a fost, dar nu l-am lovit eu. Nu știu sigur, dar am văzut cu ochii mei cum a fost lovit de o altă mașină cand mă aflam în depășire”, a spus soferul jurnalistilor ZDI. Acesta a declarat politistilor ca se numeste Ababei.

Întrebat de ce este spart parbrizul, Ababei a ridicat din umeri.

Victima a fost transportată la spital de o ambulata. La plecare, medicii au spus ca pacientul a intrat in coma. El a fost intubat si s-au inceput manevrele de resuscitare.

In acest caz, politistii au deschis un dosar penal. In cazul in care biciclistul ca deceda, soferul va fi cercetat pentru ucidere din culpa. 

ORA 7:00

În jurul orei 6:30, șoferul se deplasa dinspre Iași spre Horpaz. Acesta a declarat politistilor ca intentionat să se ferească de o mașină, a lovit biciclistul, apoi a intrat în șanț.

Biciclistul, un barbat, a fost grav rănit, iar la fața locului s-au deplasat două Ambulanțe.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili în ce condiții s-a produs accidentul. Momentan, circulația se desfășoară greu, pe un singur sens de mers.

VIDEO/FOTO: Andrei DÎSCĂ 

Comentarii