A căzut transferul verii! Poli caută un nou portar

vineri, 08 iulie 2022, 10:58
1 MIN
 A căzut transferul verii! Poli caută un nou portar

Politehnica Iași a plecat joi dimineață spre Bulgaria, unde, începând de vineri, se derulează al doilea cantonament al verii. 

Cu puțin timp înainte de plecarea spre țara vecină, Poli a anunțat oficial că din lotul care va lucra la sud de Dunăre face parte și portarul Riccardo Melgrati, care apărase ultima dată la Pontedera în eșalonul trei italian. Fostul internațional de juniori al Italiei, care a fost format la Internazionale Milano și trecut pe la alte echipe cunoscute din țara natală, ajunsese miercuri noapte în Iași și a efectuat joi vizita medicală. În ceea ce privește aspectele financiare, acestea fuseseră deja stabilite în negocierile derulate până miercuri.  

Vineri dimineață însă, Politehnica a anunțat că achiziționarea lui Melgrati nu s-a mai concretizat, oficialii ieșeni susținând că italianul nu a corespuns testelor. Drept urmare, Iașul va începe să caute un alt portar cu statut de titular. La ora actuală, antrenorul Claudiu Niculescu îi are la dispoziție pentru postul amintit pe Ianoș Brînză, care nu a confirmat pe deplin până acum, și pe tinerii Alexandru Dohotariu și Timur Chistol. 

Comentarii