A evadat Mazăre din Madagascar? Poliția Română încă nu a fost informată oficial

vineri, 17 mai 2019, 20:46
1 MIN
 A evadat Mazăre din Madagascar? Poliția Română încă nu a fost informată oficial

Reprezentanţii Poliţiei Române precizează, vineri, în contextul informaţiei prezentate de un post TV privind presupusa evadare a lui Radu Mazăre, că la nivelul poliţiei nu a fost transmisă nicio informare oficială în acest sens.

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens”, se arată în informarea transmisă de reprezentanţii Poliţiei Române.

Poliţia Română a demarat formalităţile necesare aducerii în ţară a lui Radu Mazăre, fiind constituită o escortă, astfel încât fostul primar al Constanţei ar urma să fie adus în ţară luni, 20 mai, informează IGPR.

Mazăre are de executat o pedeapsă definitivă: judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei. Radu Mazăre a fost acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa), prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

mediafax.ro

Comentarii